Catrinel Menghia va juca în serialul american „CSI: crime şi investigaţii“

0
0
Catrinel Menghia este un top-model internaţional de succes FOTO: Facebook
Catrinel Menghia este un top-model internaţional de succes FOTO: Facebook

Fotomodelul român Catrinel Menghia va apărea într-unul dintre episoadele celebrului serial  „CSI: crime şi investigaţii“, ce va fi difuzat pe 23 ianuarie de televiziunea americană CBS.

Catrinel Menghia a anunţat pe pagina sa de Facebook că va va avea un rol în serialul american „CSI: crimă şi investigaţii“,   ajuns la cel de-al 13-lea sezon. 

Românca va apărea în episodul „Double Fault“ din cel de-al 13-lea sezon al serialului "CSI - Crime şi Investigaţii" şi va juca rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din această producţie. 

„CSI: Crime Scene Investigation“ este un serial care a avut premiera pe reţeaua de televiziune americană CBS pe 6 octombrie 2000. În 2012, pentru a cincea oară, CSI a fost desemnat cel mai urmărit serial de televiziune din lume. Serialul a obţinut şase premii Emmy şi numeroase nominalizări, inclusiv la premiile Globul de Aur. 

catrinel menghia csi foto facebook

Catrinel Menghia este un model internaţional de succes şi a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru mari case de modă, precum Giorgio Armani. Ea a fost imaginea Peroni şi a apărut în paginile multor reviste de modă celebre.  Românca este şi imaginea mărcii de automobile Fiat 500 Abarth. Din această postură, Catrinel Menghia a apărut anul trecut într-o reclamă la Fiat 500 Abarth, alături de celebrul şi turbulentul actor american Charlie Sheen.

Catrinel Menghia a jucat în filmul „La città ideale“ (2012), în regia lui Luigi Lo Cascio, şi în pelicula „Tutti i rumori del mare“ (2012), în regia lui Federico Brugia.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite