Cât de fericită e Pamela Anderson alături de soţul muncitor în construcţii: „Sunt exact acolo unde am nevoie să fiu. În braţele unui bărbat care mă iubeşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soţul e muncitor în construcţii. (Foto: Profimedia)
Soţul e muncitor în construcţii. (Foto: Profimedia)

Când fosta bombă sexy de 53 de ani a anunţat că s-a căsătorit, de Crăciunul trecut, cu un muncitor în construcţii, toţi au fost surprinşi şi nu prea. Dedesubturile poveştii sunt, însă, extrem de incitante.

Vestea a surprins, dar nu din cauza profesiei, să zicem, modeste a noului domn Anderson, ci pentru că n-a trecut nici un an de la mariajul eşuat al blondei cu producătorul Jon Peters, anulat după doar 12 zile.

„Sunt exact acolo unde am nevoie să fiu. În braţele unui bărbat care mă iubeşte cu adevărat“, declara fosta divă Baywatch despre cel de-al cincilea soţ al ei (sau al şaselea, dacă mariajul cu Peters ar fi fost valid).

Ei bine, noul soţ al Pamelei Anderson este numitul Dan Hayhurst, un canadian de 40 de ani care făcea parte din echipa de constructori angajaţi pentru renovarea casei cumpărate de actriţă în localitatea Ladysmith din insula Vancouver, acolo unde Pam locuieşte din 2019.

Citeşte continuarea aici!

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite