Carmen Tănase a vândut toate proprietăţile din Bucureşti şi s-a mutat la ţară. Care este motivul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
carmen tanase

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actriţe din România, a părăsit Bucureştiul pentru a se muta la ţară. Decizia a fost luată din dorinţa de a fugi de mizeria din Capitală şi de a respira aerul curat din mediul rural.

Carmen Tănase a anunţat, în urmă cu câteva luni, că îşi va vinde proprietăţile din Capitală şi se va muta la ţară.

Astfel, actriţa a vândut tot ce deţine, fără să se uite în urmă, pentru a se bucura de traiul simplu şi sănătos. Cu toate acestea, ea nu a dezvăluit însă unde locuieşte acum.

„Am vândut tot ce aveam în Bucureşti, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat şi ne-am mutat la…ţară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, aşa cum mi-am dorit”, a declarat actriţa pentru impact.ro.

Ea trăieşte acum înconjurată de 3 câini şi 14 pisici, ultima, în vârstă de doar câteva săptămâni, pe care i-a adus-o cineva, de prin vecini.

„Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate şi se înţeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate şi dorm lângă mine”, a mai povestit ea.

 Carmen Tănase va reveni în Bucureşti, va face naveta atunci când va avea diferite spectacole, proiecte, însă Capitala nu va mai fi casa ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite