Carla Bruni-Sarkozy: „Nu sunt o feministă, îmi place viaţa de familie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
După ce s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy, Carla Bruni a devenit o familistă convinsă
După ce s-a căsătorit cu Nicolas Sarkozy, Carla Bruni a devenit o familistă convinsă

Deşi are o carieră de invidiat, Carla Bruni (44 de ani) fosta prima doamnă a Franţei, are şi convingeri care ar putea părea cel puţin învechite. Într-un interviu acordat revistei „Vogue“, care va apărea pe piaţă pe 1 decembrie, ea declară că „locul femeii este acasă, alături de copiii ei“.

Carla Bruni-Sarkozy a declarat că „în generaţia ei nu este nevoie să fii o feministă“. „Eu nu sunt o feministă activă. Dimpotrivă, îmi place viaţa de familie, îmi place să fac acelaşi lucru în fiecare zi“, a mărturisit fostul model .
Născută într-o familie de industriaşi italieni foarte bogaţi, Carla Bruni a renunţat la facultate pentru a începe o cariera în modelling şi a devenit în scurt timp unul dintre cel mai bine plătite modele.

După ce a devenit prima doamnă a Franţei, însă, ea a ales viaţa de familie şi şi-a petrecut timpul alături de soţul şi de copiii ei. Carla Bruni şi Nicolas Sarkozy au împreună o fetiţă, Giulia, iar Carla mai are un fiu de 11 ani, Aurelian, din relaţia cu Raphael Enthoven, profesor de filosofie.

În interviul  acordat revistei „Vogue“, ea recunoaşte că nu este de acord cu soţul ei în ceea ce priveşte căsătoriile între homosexuali. „Eu sunt în favoarea mariajelor gay şi a adopţiilor. Am mulţi prieteni gay, femei şi bărbaţi“, a spus ea.

Deşi spune că preferă viaţa de familie, fostul model s-a aflat din nou în lumina reflectoarelor după ce Sarkozy a pierdut alegerile prezidenţiale în faţa rivalului său socialist, François Hollande. Ea este imaginea unei campanii publicitare, iar în februarie îşi va lansa un nou album.

În tot acest timp, Nicolas Sarkozy este implicat într-o serie de scandaluri de fraudă, inclusiv unul legat de de acceptarea unei sume de bani din partea moştenitoarei companiei L'Oreal, Liliane Bettencourt. După ce scandalul a luat amploare, casa celor doi a fost percheziţionată de poliţie.

„Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat“, a încheiat Carla Bruni-Sarkozy, adăugând ca vrea să fie tratată ca un cetăţean obişnuit.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite