Cântăreaţa Selena Gomez a pozat topless

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selena Gomez a avut o relaţie controversată cu Justin Bieber FOTO Getty Images
Selena Gomez a avut o relaţie controversată cu Justin Bieber FOTO Getty Images

Cântăreaţa şi actriţa americană Selena Gomez, în vârstă de 22 de ani, a pozat topless pentru cel mai recent număr al revistei „V Magazine“ şi a vorbit despre relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu starul pop canadian Justin Bieber (20 de ani), scrie „Huffington Post“.

Selena Gomez a realizat un pictorial topless pentru al 94-lea număr al revistei „V Magazine“, apărând şi pe coperta publicaţiei. De asemenea, cântăreaţa a vorbit şi despre relaţiile amoroase şi dezavantajele de a fi persoană publică.

„Cred că următoarea relaţie va fi mult mai diferită, chiar dacă acest lucru nu se va întâmpla prea curând. Acum încep să mă maturizez. Aveam 18 ani şi a fost prima mea iubire (referire la Justin Bieber - n.red.). Pe măsură ce cresc, preţuiesc mai mult anumite lucruri. Când eşti tânăr şi ţi se spun lucruri atât de diferite ai impresia că vă aveţi doar unul pe celălalt şi că toată lumea este împotriva voastră. A fost o relaţie foarte ciudată, dar în acelaşi timp incredibil. Nu regret ce s-a întâmplat absolut deloc. Trăieşti şi înveţi“, a declarat Gomez, citată de „Huffington Post“.

Selena Gomez, topless pe coperta publicaţiei „V Magazine“ FOTO Huffington Post/ V Magazine

image

Deşi Gomez nu a menţionat numele lui Justin Bieber, cel mai probabil cântăreaţa se referea la relaţia tumultoasă pe care a avut-o cu starul canadian, având în vedere că cei doi şi-au început relaţia când ea avea 18 ani. De-a lungul timpului, relaţia lor, încheiată şi reluată în repetate rânduri, a fost subiectul preferat al presei de scandal, ceea ce a avut un efect negativ asupra cântăreţei.

„Au fost câteva luni în care am fost deprimată, nu ieşeam foarte des din casă. Cred că o luasem puţin razna. Era pur şi simplu mai uşor să spun: «Hei, te superi dacă mergi la magazin să faci cumpărături, nu vreau să fiu fotografiat㻓, a mai povestit Selena Gomez. Totuşi, aceasta a recunoscut că s-a obişnuit să fie în lumina reflectoarelor: „În sfârşit mă simt puţin mai confortabil. Este un întreg proces.“

Selena Gomez a pozat topless pentru revista „V Magazine“ FOTO Huffington Post/ V Magazine

image

Născută în Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în „Spy Kids 3-D: Game Over“. A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney „Wizards of Waverly Place“, care a fost lansată în 2007, iar în 2009 a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, „When The Sun Comes Down“, după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu „A Year Without Rain“, un follow-up al materialului ei discografic de debut, „Kiss & Tell“. „A Year Without Rain“, recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină, notează Mediafax. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite