Brooke Shields: John F. Kennedy Jr. și-a arătat adevărata față după ce am refuzat să mă culc cu el la prima întâlnire

0
Publicat:

Brooke Shields a declarat că John F. Kennedy Jr. a fost „mai puțin galant” față de ea după ce i-a refuzat avansurile sexuale la prima lor întâlnire, notează Insider.

Brooke Shields arată incredibil de bine jpg

Prezentă în emisiunea „The Howard Stern Show” pentru a discuta despre noul ei documentar de pe Hulu, „Pretty Baby: Brooke Shields”, modelul și actrița a rememorat scurta ei poveste de dragoste cu fiul cel mare al lui John F. Kennedy și Jackie Onassis.

„Am fost îndrăgostită nebunește de el încă de când aveam trei ani. Mama îmi spunea: «Acesta este băiatul cu care te vei căsători»”, a spus Shields despre fiul fostului președinte american, căruia presa îi spunea adesea John-John înainte de moartea sa prematură, în 1999.

Shields s-a întâlnit cu dragostea ei din copilărie în anii 1980, când ea și mama ei au călătorit la Aspen, Colorado, pentru o nuntă, unde familia Kennedy se bucura de o vacanță la schi.

Shields i-a povestit prezentatorului că a încercat să-l impresioneze pe Kennedy Jr.- care era cu cinci ani mai mare decât ea - arătându-și abilitățile pe pârtie, în ciuda faptului că „nu a mai schiat nicioadată”

Cu toate acestea, ea i-a atras atenția și a fost invitată să petreacă o seară cu familia Kennedy, într-un bar local care era cam gălăgios pentru gustul lui Shields. 

„El m-a întrebat: «Vrei să plecăm de aici?». Iar eu am spus: Da, vreau să plec de aici”, a povestit Shields.

Totuși, după „întâlnirea lor”, Shields a ales să refuze avansurile lui Kennedy Jr. „pentru că îl iubeam prea mult”.

După ce s-au sărutat, acrtița descriind momentul ca fiind „cel mai bun sărut pe care l-am avut în viața mea”, Shields a spus că a „înghețat” când a realizat că Kennedy Jr. îi face avansuri sexuale. 

„Atunci m-am gândit: «Doamne, te îndrăgostești și dacă te culci cu el, s-ar putea să nu mai vorbească cu tine niciodată și nu poți face față la asta»”, a povestit aceasta.

„Chiar îmi era atât de frică să nu fiu cu adevărat rănită, pentru că, dacă m-aș fi culcat cu el, i-aș fi dat tot universul meu, inima mea, totul”, a continuat ea. 

Shields a adăugat că, după ce a respins avansurile lui Kennedy Jr., a fost lăsată să se întoarcă singură la cabana ei.

„A trebuit să iau un taxi până la hotel, ceea ce a fost puțin mai puțin bărbătesc, după părerea mea”, a spus ea.

A doua zi, Shields și-a amintit că a fost ignorată pe pârtie de Kennedy Jr. și că și-a dat seama că a luat decizia corectă.

„Nu s-a uitat la mine și nu a vorbit cu mine”, a spus Shields. 

„Prin asta, și-a arătat adevărata față”, a adăugat ea.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite