Brigitte Bardot a împlinit 75 de ani... Viața sa în imagini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigitte, sex symbol al anilor 50 și 60
Brigitte, sex symbol al anilor 50 și 60

Actrița franceză, un adevărat model al tinerelor din secolul trecut, a împlinit la 28 septembrie 75 de ani. Pentru a sărbători, am făcut o retrospectivă a carierei sale.


Brigitte Anne-Marie Bardot, actriţă de cinematograf, sex-simbol al anilor '60, s-a născut la 28 septembrie 1934 în Paris. "Am fost foarte fericită, foarte bogată, foarte frumoasă, foarte adulată, foarte cunoscută şi foarte nenorocită, prea adesea dezamăgită. Am avut decepţii îngrozitoare. Iată de ce am ales să trăiesc retrasă şi singură", a declarat actrița pentru ziarul spaniol Nosotras.

Frumoasa actriță cunoscută precum BB, a reușit să se impună ca unul dintre principalele mituri erotice din anii 50 și 60, datorită corpului său extraordinar.

Actrița a abandonat dansul și a început să pozeze pentru revistele de succes din acele timpuri. Roger Vadim i-a oferit rolul principal în filmul "Et Dieu... créa la femme", care a lansat-o pe culmile gloriei. La puțin timp, tânăra s-a căsătorit cu regizorul. Aceasta a devenit un sex symbol care era rivala actriței momentului Marilyn Monroe.

Vezi AICI Galerie foto cu cele mai sexy poze ale divei

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite