Brad Pitt va fi cavalerul de onoare al lui George Clooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brad Pitt va fi cavaler de onoare la nunta lui George Clooney, care se va căsători cu logodnica sa, avocata Amal Alamuddin în Italia, în toamna acestui an, a dezvăluit o mătuşă a viitorului mire.

„Cel mai probabil, îl va alege pe Brad Pitt să-i fie cavaler de onoare. Ei sunt prieteni buni", a declarat Starla Clooney, mătuşa actorului George Clooney.

Starla, care este pastor protestant, a confirmat de că nepotul ei se va căsători cu logodnica lui, o avocată în vârstă de 36 de ani, în Italia, iar părinţii viitorului mire, Nick şi Nina Clooney, vor călători în Europa săptămâna viitoare pentru a ajuta la pregătirile de nuntă.

Prima dată am auzit că voiau să se căsătorească în Cincinatti, care nu este prea departe de Kentucky - acesta era unul dintre oraşele la care se gândeau -, dar se pare că Cincinatti nu a tras lozul câştigător, iar nunta nu va avea loc acolo. Ştiu însă că Nick şi Nina vor merge în Italia peste o săptămână şi vor căuta, probabil, un loc potrivit pentru ceremonie", a adăugat Starla Clooney.

George Clooney, în vârstă de 52 de ani, a avut numeroase relaţii de-a lungul anilor. Însă el nu a dat niciodată impresia că şi-ar fi dorit să se mai implice într-o relaţie pe termen lung, după divorţul de actriţa Talia Balsam, cu care a fost căsătorit între 1989 şi 1993.

Actorul a mai avut relaţii cu top-modelul britanic Lisa Snowdon, cu actriţa italiană Elisabetta Canalis şi cu actriţa din serialul „Salvamarii/Baywatch", Krista Allen.

Amal Alamuddin este o avocată britanică specializată în drept internaţional şi drepturile omului. Ea a fost votată Cea mai sexy avocată din Londra în 2013. Printre clienţii acesteia s-a numărat şi Julian Assange, fondatorul Wikileaks.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din „Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele „Noapte bună şi noroc", „Michael Clayton", „Sus, în aer/ Up in the Air", „Descendenţii/ The Descendants", „Ziua trădătorilor/The Ides of March".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite