Biletele la concertul pe care Kevin Costner îl va susţine luni în Capitală s-au vândut în trei ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Costner
Kevin Costner

Cele 700 de bilete puse în vânzare pentru concertul pe care Kevin Costner îl va susţine, alături de trupa sa, Modern West, luni seară, în Club Tribute din Capitală, s-au vândut în trei ore, potrivit unui comunicat.

Show-ul lui Kevin Costner va începe la ora 20.00, iar publicul va avea acces în Club Tribute de la ora 18.00. Concertul va include cele mai cunoscute piese de pe cele două discuri lansate până în prezent de Costner cu trupa sa - "Untold Truths" (2008) şi "Turn It On" (2010). Printre hiturile pe care Costner le va cânta live se numără "Superman 14", "Long Hot Night" şi „Backyard". Acesta este al doilea concert pe care Kevin Costner îl va susţine în România, după cel din 2009 de la Arad. Kevin Costner se află la Bucureşti din luna septembrie, pentru filmările la miniseria "The Hatfields and MCCoys: An American Vendetta", produsă de History Channel. Actorul va mai sta în România până la jumătatea lunii decembrie, a declarat pentru MEDIAFAX directorul de marketing al Castel Film, Bogdan Moncea. Concertul lui Kevin Costner este posibil cu sprijinul Castel Film şi Fabrica Dada. Pasiunea lui Kevin Costner pentru muzică a existat dintotdeauna, însă el a hotărât să-şi urmeze şi acest vis abia după ce soţia lui, Christine Baumgarter, l-a încurajat în numeroase rânduri în acest sens.
După trei ani de înregistrări şi de muncă continuă în studio, în anul 2008 a fost lansat albumul „Untold Thruts", care a ajuns pe locul 65 în Billboard Top Country Albums şi pe locul 35 în Top Heatseekers Chart.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite