Bianca Neagu din „Numai iubirea“, transformare spectaculoasă după 16 ani de la apariţia în telenovela românească: cum arată Bibi la 23 de ani FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Neagu, Bianca Bratu din „Numai iubirea“, împlineşte anul acesta 24 de ani FOTO Cinemagia
Bianca Neagu, Bianca Bratu din „Numai iubirea“, împlineşte anul acesta 24 de ani FOTO Cinemagia

Bianca Neagu, acum în vârstă de 23 de ani, care a devenit cunoscută pentru rolul Biancăi Bratu în telenovela „Numai iubirea“, este total transformată după aproape 16 ani de la apariţia pe micul ecran.

Bianca Neagu şi-a început cariera în actorie la opt ani, când a devenit cunoscută pentru rolul Biancăi Bratu în telenovela „Numai iubirea“, iar apoi a mai jucat în „Păcatele Evei“, „Mama după ora 5“, „Inimă de ţigan“ şi „Daria, iubirea mea“.

Într-o apariţie recentă în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea“, de la Pro TV, Bianca Neagu a uimit cu transformarea sa fizică şi a vorbit despre cum s-a schimbat viaţa ei în cei 16 ani de la debutul său în actorie. 

   

După ce a renunţat la actorie, Bianca a făcut un master pe logopedie pentru că îi plac foarte mult copiii şi a ales meseria de logoped.

„M-am descoperit. Mi-am descoperit limitele, mi le-am depăşit, m-am creat. Am avut timp să mă dezvolt profesional şi personal. Sunt bucuroasă şi împlinită de ultimii 16 ani. Acum sunt logoped, lucrez cu copiii. Îi ajut să înveţe să vorbească corect, pentru că este foarte important şi, din păcate, sunt foarte mulţi copii care au probleme. În perioada 4-6 ani, se dezvoltă cel mai bine limbajul şi trebuie, noi, logopezii, să facem ajustările necesare“, a povestit tânăra.

„Mi-e foarte dor de actorie. M-am concentrat mai mult pe cea de-a doua mea pasiune, logopedia, şi am luat o pauză destul de lungă. Mi-ar plăcea să revin pe micile ecrane. Nu am renunţat, îmi doresc să fac ceva“, a mai spus Bianca Neagu.

   

Pe lângă logopedie, Bianca mai are o pasiune, aceasta cochetând acum şi cu moda: „Am început să creez gentuţe, borsete. Sunt făcute manual. E o pasiune care cred că a provenit din partea bunicii mele. Am început să creez lucruri pe care să le port eu“.

View this post on Instagram Pink handmade waistbag. For orders -> private message . . . . . #pearlbag #handmade #passion #atua #bags #fashion #baglover #inspiration #icreatemyself #bag #bumbag #waistbag #handmadewaistbag #accessories #cool #style #imagination #fannypack #creative #elegance #streetstyle #baglover #handmadebag A post shared by a t u a (@atua.official) on Sep 21, 2019 at 1:03am PDT

Tânăra are o relaţie de cinci ani: „Sunt implicată într-o relaţie, de cinci ani. Ne înţelegem foarte bine. Ne iubim. Sunt gânduri serioase, ne este foarte bine“.         

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite