Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bianca Drăguşanu, cu faţa acoperită de un voal, în drumul spre altar FOTO Click
Bianca Drăguşanu, cu faţa acoperită de un voal, în drumul spre altar FOTO Click

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cununat religios, duminică seară, la Biserica Oltea din Bucureşti. În jurul orei 18.00, cei doi au ajuns la locaşul de cult, mireasa fiind protejată de ploaia măruntă cu umbrele, scrie click.ro

Cu puţin timp înainte de a ajunge în faţa altarului, Bianca Drăguşanu a postat o poză pe Facebook pentru a le arăta tuturor fanilor rochia ei de mireasă. Preţul rochiei a ajuns la 9.000 de euro, o creaţie a atelierului Ersa, fiind cusută manual. „Aceste flori sunt pentru voi“, a fost mesajul postat de vedetă pe pagina ei.

Mai mult, după ce s-a fotografiat şi cu buchetul de flori, vedeta a anunţat că vrea să-l criogeneze pentru a-l avea intact timp de 25 de ani. Este vorba despre un aranjament format din flori albe şi lila, în care predomină bujorii.

Victor Slav nu a rămas mai prejos şi a purtat un costum elegant creat special pentru ziua cea mare. Bianca a mai precizat că va purta două rochii de mireasă în ziua nunţii, una la biserică şi una la restaurant.

După cununia religioasă, cei doi miri vor sărbători la complexul de lux din Otopeni, „Ambasad'Or", al omului de afaceri Nicuşor Stan, unde sunt aşteptaţi aproximativ 200 de invitaţi.

bianca dragusanu click
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite