Beyonce, curiozitatea internauţilor în 2013: primul loc în topul celor mai căutate persoane, pe motorul Bing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Beyonce a fost numită cea mai căutată persoană din 2013 pe Bing, un motor de căutare online, surclasând-o pe vedeta de televiziune Kim Kardashian, cea care a ocupat poziţia fruntaşă anul trecut, după cum informează Reuters.

În ianuarie, Beyonce a cântat la ceremonia de investire a preşedintelui Barack Obama, iar în februarie a cântat la Super Bowl. În plus, în aprilie cântăreaţa a susţinut un turneu mondial, „The Mrs. Carter Show World Tour“, iar într-un documentar difuzat de HBO a dezvăluit câteva părţi ale vieţii alături de Jay Z şi fiul lor. 

Pe de altă parte, Kardashian a căzut pe locul al doilea după un an în care a dat naştere unei fetiţe, North-West, şi s-a logodit cu rapperul Kanye West, tatăl copilului. 

Femeile care continuă să se menţină în topul celor mai căutate nume pe Bing sunt Rihanna, Taylor Swift şi Madonna, reuşind să se poziţioneze în partea de sus a listei.

Nu acelaşi lucru se pate spune despre Justin Bieber, care ocupă locul al şaselea, după ce anul trecut a deţinut poziţia secundă. Cântăreaţa de rapp Nicki Minaj şi starul pop Miley Cyrus au reuşit şi în acest an să rămână în top zece, iar Amanda Bynes li s-a alăturap pe locul 8. 

Cultura pop continuă să conducă în materie de căutări pe Internet, dar preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a reuşit „să spargă“ lista, ocupând locul 10. Obama este primul politician care reuşeşte să-şi facă loc printre primele zece nume, anul trecut ocupând poziţia 46.

Oamenii din spatele motorului de căutare Bing lansează în fiecare an o listă ce conţine cele mai căutate fraze sau expresii referitoare la domenii precum entertainment, sport, ştiri şi tehnologie. 

Naşterea primului copil al Prinţului William şi al Ducesei Kate Middleton a fost una dintre cele mai căutate ştiri din 2013, urmată de bombardamanetele din Boston. 

      

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite