Bebe Cotimanis: „Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat!'“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis

Bebe Cotimanis a redescoperit iubirea la maturitate şi e mai fericit ca niciodată. Chiar dacă s-a spus că a divorţat de curând pentru noua muză din viaţa sa, actriţa Iulia Dumitru, faimosul actor aruncă bomba şi îi contrazice pe cârcotaşi, acest lucru nu s-a întâmplat pentru că nu era căsătorit.

Vedeta PRO TV şi-a deschis sufletul pentru OK şi a povestit lucuri mai puţin ştiute din viaţa de dincolo de scenă, dar şi despre Vlad, serialul în care joacă acum.

OK! Iubiţi din nou. Ce ingrediente are dragostea acum, la maturitate?

Bebe Cotimanis:Tot ce nu a avut în tinereţe. Are o oarecare stabilitate, experienţă, nu mai este atât de furioasă cum a fost când a fost tânără. Este mult mai aşezată, are o dulceaţă aparte.. şi spun asta într-o perioadă în care am renunţat la dulciuri. Am fost căsătorit o singură dată, cu mama Adelei şi de atunci mi-am dat seama că nu este pentru mine. Nu mă comport tocmai frumos într-o căsătorie, mă simt legat! Sunt vărsător şi îmi place libertatea, dar nu-mi place numai libertatea mea, îmi place şi libertatea celuilalt. Dacă două libertăţi se întâlnesc şi se acceptă pentru mult timp, nefiind strâns legate, cu un lanţ, de un act şi rezistă atunci înseamnă că aia este iubirea adevărată.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite