Aylin Cadîr, fostă componentă Pops, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aylin Cadîr (30 de ani), fostă componentă a trupei Pops, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară, aceasta fiind însărcinată în nouă luni. Înainte de a intra în sala de naşteri, aceasta a postat pe Facebook poze cu burta sa.

Aylin Cadîr a postat pe Facebook mai multe poze, cu câteva ore înainte de a intra în sala de naşteri, în care apare cu burta la vedere, fiind înconjurată de prieteni. Artista, însărcinată în nouă luni, se pregăteşte să devină mamă de băiat.

Aylin a anunţat că este însărcinată în această primăvară, pe 8 martie, atunci când a aflat sexul copilului: „La mulţi ani tuturor mămicilor! Se zice că e cel mai frumos rol pe care-l poţi avea ca femeie, aşa că m-am gândit să încerc şi eu! Happy Mother’s Day. Da, sunt însărcinată“, a specificat ea pe Facebook la acea dată.

Aylin este căsătorită cu Traian, un avocat care o răsfaţă aşa cum ştie mai bine. Ultima poză postată de aceasta are următorul mesaj: „Ultima burtică cu bebe! Bebe vine! Simţindu-mă:aaaaa“.

image

FOTO Facebook

Aylin Cadîr, artistă româncă de origine turcă, s-a remarcat în 2002 în cadrul concursului „Alege A.S.I.A.“, în urma căruia a fost înfiinţată trupa Pops, din care a făcut parte alături de Diana Bişnicu, Mono Anthea Szikszay şi Tina Geru. În 2007, a apărut în serialul „Cu un pas înainte“, de la Pro TV, în rolul Elenei Crăciun, o adolescentă săracă, dar talentată şi ambiţioasă. În anul 2010 a apărut în telenovela „Iubire şi Onoare“ sub numele de Aysha, a patra soţie a Emirului. Aylin joacă şi în piese de teatru.

image

FOTO Facebook

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite