Angelina Jolie, implicată într-un accident auto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angelina Jolie a fost implicată într-un accident auto, după ce maşina care o transporta de la o proiecţie a filmului său „De neînvins/ Unbroken“ a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, însă actriţa nu a fost rănită.

Actriţa Angelina Jolie, în vârstă de 39 de ani, a scăpat nevătămată după ce maşina care o transporta acasă de la o proiecţie a filmului „De neînvins/ Unbroken“, organizată într-un cinematograf din Beverly Hills, a intrat cu viteză într-o curbă, iar două cauciucuri au explodat, potrivit dailymail.co.uk.

„Maşina a intrat în curbă cu viteză mare. Angelina s-a întrebat, probabil, dacă nu au lovit o altă maşină. A fost destul de rău, cauciucurile au explodat şi este uimitor că nu s-a întamplat nimic grav. Nu aş fi surprins dacă Angelina ar avea urme de la centura de siguranţă“, a declarat o sursă pentru X17Online.

Potrivit presei americane, la puţin timp de la accident, actriţa ar fi fost preluată de o altă maşină închiriată.

Filmul la a cărei proiecţie asistase înainte de accident este regizat chiar de actriţă, după un scenariu al fraţilor Coen. Pelicula spune povestea vieţii lui Louis Zamperini, un erou din Al Doilea Război Mondial, fost atlet care a participat la Jocurile Olimpice de Vară de la Berlin, din 1936. Acesta a petrecut 47 de zile în derivă pe Oceanul Pacific, după ce avionul militar în care se afla s-a prăbuşit. Bărbatul a petrecut doi ani ca prizonier de război, după ce a ajuns la ţărm pe un teritoriu controlat de japonezi.

Filmul „De neînvins/ Unbroken“ va avea premiera în Statele Unite pe 25 decembrie, iar pe marile ecrane din România, pelicula va putea fi văzută din 23 ianuarie 2015.

Angelina Jolie, care s-a căsătorit în această vară cu Brad Pitt, a anunţat recent că doreşte să se dedice în viitor regizării de filme şi că nu doreşte să mai apară în faţa camerelor.

Angelina Jolie are o relaţie de nouă ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith“, unde interpretează un cuplu de asasini profesionişti. Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de actriţa Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina“, au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

VedetePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite