Andreea Bănică nu-şi mai lasă fata la şcoală: „Trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Bănică a decis, nu-ţi va trimite fiica la şcoală, de teama riscurilor pe care le presupune reintrarea în colectivitate. Sofia va învăţa de acasă, după cum afirmă artista.

Andreea Bănică a anunţat pe reţelele de socializare că nu-şi lasă fata să meargă la şcoală. Artista spune că preferă ca Sofia să înveţe de acasă, decât să o supună riscurilor pe care le implică mersul la şcoală în vremuri de pandemie.

Am decis sa nu îmi trimit prinţesa la şcoală în sistemul hibrid pentru care optasem. Am un sentiment ciudat… trăim vremuri pe care nu îmi imaginam vreodată că le vom trăi. Prefer să facă şcoala de acasă, online pentru că i se permite acest lucru“, a scris Andreea.

Cântăreaţa mărturiseşte că îşi face griji pentru părinţii şi bunicii ei, pe care vrea să îţi protejeze.

Îmi doresc să scăpam mai repede de acest virus covid 19 care ne pândeşte pe toţi, care se răspândeşte atât de repede, şi care pentru unii dintre noi este letal. Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în varsta (bolnavi), de noi care ne îngrijim copiii. Ei au nevoie de noi sănătoşi şi în putere!“, a mai scris artista pe Instagram. 

View this post on Instagram Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat... traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai. Prefer sa faca scoala de acasa, online pentru ca i se permite acest lucru. Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid 19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede si care pentru unii dintre noi este letal. Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii. Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere! Mai e si faptul ca am un spirit civic dezvoltat care nu imi da pace 🤷🏼‍♀️ poate ca cei care citesc mesajul meu iau aminte 🤗 si vor lua masuri si ei la randul lor. Nu ne-am inchis in casa, nu traim intr-un glob de sticla insa pe cat putem, ne ferim in continuare de locurile aglomerate inchise, ne dezinfectam mereu si purtam masti ceea ce va rog si pe voi sa faceti 🙏 A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica) on Sep 21, 2020 at 3:40am PDT
VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite