Andre Bîrleanu, fotomodel internaţional, bătut de protejaţii lui Velea în Parcul Herăstrău? „M-au ameninţat că o să mă înjunghie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
andre birleanu

Scandal monstru, joi seară, în parcul Herăstrău din Capitală! Andre Bîrleanu, cunoscut model internaţional, ar fi fost agresat de doi artişti de la Golden Boy Society, protejaţii lui Alex Velea. Este vorba de Răzvan Ion, cunoscut în showbiz drept Jon Băiat Bun, şi Blvk Matias, cântăreţ şi fost concurent la emisiunea “Chef la cuţite”.

Aceştia l-ar fi atacat pe fostul model în timp ce dădea o tură cu bicicleta prin Herăstrău. Andre Bîrleanu îi acuză pe cei doi artişti că l-au lovit şi l-au ameninţat cu o lamă, apoi i-au distrus bicicleta. Poliţiştii de la secţia 2 au fost chemaţi la faţa locului.

Incidentul s-a petrecut, joi seară, 27 aprilie, ora 20.00, pe podul din parcul Herăstrău. “S-a întâmplat în jurul orei opt. Mi s-a întâmplat acelaşi lucru şi când eram în Brazilia. Dar nu mă aşteptam să mi se întâmple în Herăstrău, la noi. Eram cu nişte biciclişti, vreo şapte. Acolo, în Herăstrău, e un pod, eu circulam pe pista pentru biciclete, când am fost lovit de unul din băieţii aştia, mi-a dat un pumn. Am căzut între bicicletă şi parapet şi mi-am tăiat genunchiul. M-au ameninţat că o să mă înjunghie, erau foarte violenţi fizic şi verbal. Oamenii filmau ce se întâmpla. Unul a vrut să-mi ia bicicleta cu mine cu tot şi să mă arunce în lac. Aveau o lamă la ei cu care m-au ameninţat. Mi-au făcut bicicleta praf şi nu era a mea”, a povestit Andre Bîrleanu, la emisiunea “La Măruţă”, de la Pro TV.

Citeşte continuarea pe click.ro

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite