Anda Adam şi Victor Slav, un cuplu foarte iubăreţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La plimbare,  pe aleile  din Disneyland
La plimbare, pe aleile din Disneyland

S-au cunoscut la „Dansez pentru tine“, s-au îndrăgostit, s-au mutat împreună, iar de curând au fost într-o scurtă vacanţă în Statele Unite. Şi deşi ea este ocupată cu concursul Eurovision, cei doi spun că îşi vor face timp să sărbătorească Valentine’s Day, însă nu au dorit să planifice nimic din timp.

Anda Adam s-a înscris din întâmplare la Eurovision, iar acum se numără printre finalişti. Ea interpretează alături de Connect-R melodia „Surrender" şi consideră că participarea la acest concurs este doar un punct pe care trebuia să-l marcheze cândva pe lista ei de reuşite, ca nu cumva să aibă vreodată regretul că nu a încercat niciodată.

„A fost o întâmplare. Am zis OK!, hai să o fac şi pe-asta... dar nu am luat hotărârea având speranţe la ceva. Din contră, sunt destul de sceptică în ceea ce priveşte acest subiect, fiindcă la noi mereu a fost scandal, mereu s-a aruncat cu cartofi în artişti şi, sinceră să fiu, asta e ceea ce urăsc cel mai mult", spune Anda.

Cântăreaţa a lansat de curând un nou hit, „My Love On You", ocazie cu care a filmat şi primul său videoclip de imagine, adică s-a pus mult mai mult accent pe ea ca personaj, secvenţele cu ea fiind de-a dreptul „incendiare". „Până acum ne-am inspirat din alte subiecte pentru videoclipurile mele, însă, de data aceasta, «My Love On You» mi s-a părut o piesă care cere un astfel de clip."

Vacanţă alături de Mickey şi Minnie

Cuplul a fost de curând într-o vacanţă în America, perioadă în care cei doi s-au distrat la Disneyland şi au vizitat-o pe mama Andei, care s-a stabilit la New York în urmă cu peste 10 ani. „A fost foarte frumos, dar scurt. Timpul zboară atât de repede când te simţi bine... Cel mai mult mi-a plăcut la Disneyland, iar Mickey şi Minnie sunt foarte simpatici", povesteşte ea râzând. Cântăreaţa şi-a cumpărat din parcul de distracţii multe urechi de şoarece, pe care le va păstra ca suvenir. „Cel mai mult a contat însă că am fost să o vedem şi pe mama, aşa cum fac în fiecare an, iar acest lucru a completat vacanţa noastră perfect."

Anda s-a mai gândit să se mute în SUA alături de mama ei, însă acest lucru s-a întâmplat cu mulţi ani în urmă. „Am vrut să plec la studii, dar asta se întâmpla exact când am început să fac muzică, am plecat în turnee, aşa că m-am răzgândit pentru că îmi plăcea prea mult ceea ce făceam. Şi acum m-am gândit la asta, dar mi-ar fi prea greu să las totul în urmă", explică vedeta. Ea spune însă că, dacă se va gândi, vreodată serios să facă acest pas se va consulta cu Victor şi ar porni pe acest drum numai dacă ar fi şi el de acord.

Un moment bun pentru cadouri

Valentine's Day e o sărbătoare importantă pentru Anda Adam. „În aceste timpuri suntem cu toţii prea prinşi cu munca, cu stresul de zi cu zi şi uităm să ne mai bucurăm de ceea ce e cel mai frumos pe lumea asta: iubirea. Aşa că, vrei-nu vrei, de ziua îndrăgostiţilor trebuie să iei o pauză şi să sărbătoreşti acest sentiment minunat", spune ea zâmbind şmechereşte. Victor Slav spune că, din punctul său de vedere, dragostea trebuie sărbătorită în fiecare zi, nu doar de „ziua ei oficială".

„Până la urmă, şi Valentine's Day, şi Dragobetele sunt un motiv în plus de sărbătoare. Ce poate fi mai frumos decât să celebrăm dragostea de două ori?", se întreabă Victor Slav, prezentatorul rubricii „Vremea" şi al emisiunii „Frumuseţe pe muchie de cuţit" de la Pro TV. Tinerii s-au mutat împreună şi spun că nu şi-au făcut niciun plan pentru această seară. „În fiecare an sărbătorim această zi dedicată iubirii cum ştim noi mai bine. Ne facem mai mult timp unul pentru celălalt, ieşim să luăm masa undeva sau depinde ce nebunie ne mai trece prin cap să facem în momentul acela."

Şi cum nu există sărbătoare fără cadouri, cei doi îndrăgostiţi recunosc că nu ratează niciun motiv să-şi facă reciproc cadouri, iar Valentine's Day e o ocazie perfectă pentru asta. „Nu m-am gândit încă ce să-i cumpăr, dar nu ratez această ocazie pentru a-i lua ceva cu valoare sentimentală", spune Anda mândră, în timp ce Victor zâmbeşte complice şi recunoaşte că i-a cumpărat deja un cadou. Dar iubita lui va afla de‑abia în această seară ce surpriză i-a pregătit.

Nu cred în căsătorie

Deşi sunt împreună de peste trei ani, amândoi spun că relaţia lor e frumoasă aşa cum este acum. „Nu cred în căsătorie, deoarece nimic nu poate păstra iubirea acolo unde ea nu mai este", spune Anda. Ea consideră că nunta e un motiv de bucurie, mai ales că aceasta presupune o petrecere cu toţi cei dragi. „E foarte plăcut la un moment dat să faci o superpetrecere ca să împărtăşeşti cu familia şi cei dragi iubirea pe care i-o porţi celuilalt. Toate vor veni însă la timpul lor", adaugă ea.

Iar Victor o completează: „Eu cred că este important să-ţi trăieşti frumos iubirea şi nu contează bucata de hârtie care oficializează relaţia dintre doi oameni. Asta nu înseamnă însă că sunt împotriva căsătoriei", spune el. Cât despre momentul în care vor lua această hotărâre, Anda şi Victor spun că vor anunţa când se va întâmpla, deoarece „este un eveniment care merită împărtăşit".

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite