Anca Serea, despre adopţia unui al şaptelea copil: „Cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama a şase copii, Anca Serea crede cu tărie că adoptarea unui copil este cel mai frumos gest din lume şi nu exclude această decizie.

Devenită mamă pentru a şasea oară în luna decembrie a anului trecut, Anca Serea (38 de ani) nu exclude posibilitatea adoptării unui al şaptelea memebru al familiei. Alături de soţul său, artistul Adrian Sînă (42 de ani), fosta prezentatoare TV are patru copii: Noah (7 ani), Ava (5 ani), Moise (3 ani) şi Leah (6 luni).

În trecut, Anca a fost căsătorită cu omul de afaceri Filip Poplingher, care, în urma luptei cu leucemia, s-a stins din viaţă la doar 36 de ani. Din mariajul cu acesta, Anca mai are doi copii, un fiu şi o fiică, David (17 ani) şi Sara (12 ani).

„Ne dorim şi al şaptelea copil, dar deocamdată este devreme. Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni şi, ca de fiecare dată, las acest capitol deschis. Cât despre adopţie, cred cu tărie că este cel mai frumos gest pe lume să salvezi viaţa unei mogâldeţe care, fără vină, se află într-o situaţie pe care nimeni nu şi-ar dori-o … Păstrez acest gând pentru mine deocamdată.”, a declarant vedeta pentru revista Viva.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite