Anamaria Prodan, noi confidenţe despre căsnicia ei: „Deocamdată, Reghe are nevastă”

0
0
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. foto: Instagram
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan. foto: Instagram

Încă se discută despre scandalul divorţului dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, deşi protagoniştii au negat, pe rând, că ar avea probleme în familie. Anamaria Prodan a avut recent o nouă ieşire fermă pe această temă: "Deocamnadtă Reghe are nevastă", a punctat impresara.

Ştirea care a aruncat showbiz-ul în aer e şi acum activă. Pe 17 iunie, Laurenţiu Reghecampf declara, pentru Fanatik.ro, că divorţează de Anamaria Prodan. Ulterior, lucrurile au luat o cu totul altă întrosătură. Antrenorul "a dispărut" o vreme, soţia sa a respins ferm toate zvonurile legate de divorţ, amante şi probleme în căsnicie, după care Reghe a făcut şi el o confesiune pe această temă. 

Într-un interviu recent acordat Sport.ro, Anamaria Prodan demontează şi bârfele legate de un comportament nepotrivit al antrenorului, legat de familia sa.

Anamaria Prodan: "I-am dat totul pentru a face performanţă"

"Dacă ma urăşte? Păi de ce să mă urască? Că am muncit pentru el secundă de secundă, pentru că m-am luptat pentru el cu tot fotbalul? Că i-am creionat şi, ulterior, trasat un drum perfect către performanţă? Că l-am susţinut necondiţionat în toţi aceşti ani? Că i-am dat totul pentru a face performanţă? Că i-am dăruit cel mai frumos băieţel? Că alături de mine a crescut si amândoi am construit ceva unic fără nici un ajutor din exterior? Ar putea cineva să mă urască?",  a mărturisit Anamaria. Să înjure Laurenţiu? Copiii? Pe mine??? Sursele astea să arate aşa ceva. Un părinte îşi înjură copiii? Un soţ îşi înjură nevasta? Mai ales Reghe? Niciodată!", a adăugat aceasta. 

Citeşte continuarea pe click.ro

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite