Anamaria Prodan, la INML după conflictul cu Reghecampf: avea brațul imobilizat și șchiopăta VIDEO

0
0

Anamaria Prodan a mers la Institutul Național de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, după ce în urmă cu trei zile impresara și antrenorul s-au bătut în fața vilei de la Snagov.

Anamaria Prodan a mers la INML. Foto: Captură video YouTube/ România TV
Anamaria Prodan a mers la INML. Foto: Captură video YouTube/ România TV

Antrenorul Laurențiu Reghecampf a mers, sâmbătă, la INML după altercație.

Impresara a fost surprinsă având brațul imobilizat și șchiopătând, fiind ajutată de o prietenă, conform imaginilor publicate de România TV. 

Nu este cunoscut, în acest moment, diagnosticul pus de cadrele medicale impresarei și nici cât de grave sunt urmările altercației cu antrenorul. 

Laurențiu Reghecampf s-a prezentat, luni, în fața judecătorilor, unde a avut loc un nou termen în procesul de divorț. Însă, Anamaria Prodan nu s-ar fi prezentat la această nouă înfățișare, conform sursei citate. 

Altercația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf 

Impresara și antrenorul, care se află în plin proces de divorț, au ajuns la o altercație fizică, vineri seara, 23 septembrie.  

Anamaria Prodan susține că a fost îmbrâncită de antrenor, în timp ce Reghecampf a făcut plângere că a fost pălmuit, el având și urme de violență la nivelul feței, conform IPJ Ilfov.  

La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt. 

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului, cât și femeii respective. În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii. În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe”, se arată în comunicatul Poliției Snagov. 

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri