Anamaria Prodan, despre ce crede ea că a fost motivul scandalului de vineri: O emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nicio legătură

0
0

Anamaria Prodan a făcut noi declarații după scandalul de vineri, când s-a bătut cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Impresara crede că Reghe era supărat din cauza unei emisiuni difuzate pe un canal de YouTube, în care s-a vorbit despre botezul de duminică al fiului său și despre actuala parteneră a antrenorului, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan a mers vineri la Poliție, în urma bătăii cu Reghe Foto captură video
Anamaria Prodan a mers vineri la Poliție, în urma bătăii cu Reghe Foto captură video

„Tot acest scandal și toată această nebunie a pornit de la o emisiune de pe Youtube cu care eu nu am nici un fel de legătură. Nu am treabă cu dușmăniile realizatorului.

Nu mă interesează amanta lui Reghecampf, sau Reghecampf. Vrea să scap, atât! Vreau să divorțez, să nu mai aud! Să se termine circul ăsta! L-am rugat, ieri, cu cerul și cu pământul, dar fiind atât de deranjat și atât de alcoolizat, la prânz când a venit acasă, de focul emisiunii cu privire la amanta, a considerat că este bine să ne batjocorească!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Citește articolul integral pe Click.ro

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite