Ce i-a arătat Anamaria Prodan lui Reghecampf pe telefon: „Mă șantajează cu filmări”

0
Publicat:

Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a arătat fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf pe telefon, înainte de a începe bătaia. Aceasta susține că în timp ce îi arăta sute de articole din presă despre ei, el o înjura.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf uitându-se pe telefon / Foto Captură Video
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf uitându-se pe telefon / Foto Captură Video

„Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău. Există imagini filmate, de la A la Z, le-am dat și aseară la poliție. Finul meu a făcut filmarea, de frică să nu escaladeze scandalul. Această filmare începe cu mine când îi arătam câte sute de articole sunt despre noi și să terminăm povestea, dar el mă înjura, cu mâinile la spate, mândru de el.

Ceea ce se vede este un bărbat mic care mă lovește, iar el se duce și dă declarații că nu m-a lovit. Faptul că te duci și faci așa ceva, iar eu nu dau în el ca într-un străin. Pe mine nu are cum să mă bată nimeni, dar mi-am adus aminte că este tatăl copiilor mei.” a declarat impresara.

De asemenea, aceasta a mai spus că de-a lungul relației a avut momente când plângea pe stradă și nu știa cum să își salveze căsnicia.

„El mă șantajează cu înregistrări de acum 3 ani, când îl amenințam eu cu imaginile cu amanta. El este în țară de o săptămână, dar n-a sunat deloc copilul să vină să-l vadă. El face totul doar pentru presă”, a declarat Anamaria Prodan potrivit realitatea.net.   

Motivul pentru care Rechecampf a mers la casa de la Snagov

Anamaria Prodan a continuat să-l acuze pe fostul soț și a spus motivul pentru care acesta ar fi mers la casa din Snagov.

„A venit să aducă o invitație la botez fostului nostru naș, care stă lângă noi. A stat acolo, dar am înțeles că îi era frică să intre. Dacă e treaz, nu are curaj nici să respire în fața mea. Probabil a văzut că nu sunt acasă și a intrat prin spate. Bona i-a spus să plece, dar nu a vrut.

A venit peste Bebeto ca să-l ia și să plece cu el, iar cel mic i-a spus că nu vrea să plece. Bona m-a sunat. L-am întrebat de ce a venit? Să terorizeze copilul? A urmat o serie de înjurături. I-am spus că sun la poliție, iar el a plecat la petrecere. Când a venit acasă i-am văzut mașina șoferului, același om care mi-a pus microfoane în casă la îndemnul lui Reghecampf.

L-a sunat și a ieșit, a făcut 3 pași și ne-am oprit în locul în care au început filmările. Mi-a dat o palmă, un pumn, l-am rugat să nu mai dea, dar nu puteam sta cu mâinile în sân. Eu nu-l mai recunosc”, a mai spus impresara.

Anamaria Prodan și laurențiu Reghecampf au fost implicați vineri seară într-un conflict violent. Pe imagini se vede cum aceasta îi arată fostului soț ceva pe telefon, înainte de a începe bătaia.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite