Amber Heard a povestit noi episoade violente din relaţia cu Johnny Depp, pe care îl numeşte „monstru“: „Cel mai groaznic moment din viaţa mea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Johnny Depp şi Amber Heard au avut o relaţie de patru ani, dintre care doi au fost căsătoriţi FOTO Guliver/Getty Images
Johnny Depp şi Amber Heard au avut o relaţie de patru ani, dintre care doi au fost căsătoriţi FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa şi modelul Amber Heard (32 de ani) susţine, în noi documente depuse în instanţă, că Johnny Depp, care i-a fost soţ timp de doi ani, a ameninţat că o va omorî. Vedeta a detaliat mai multe scene violente în care a fost victimă, în contextual în care starul a dat-o în judecată pentru defăimare.

După ce Johnny Depp i-a cerut în instanţă daune morale de 50 de milioane de dolari, Amber Heard a cerut respingerea procesului şi a formulat noi acuzaţii de violenţă domestic şi abuz la adresa actorului.

În documentele obţinute de The New York Post, Amber Heard detaliază mai multe situaţii petrecute de-a lungul relaţiei care a durat patru ani şi în care Depp a lovit-o în timp ce se afla sub influenţa drogurilor şi alcoolului.

Actriţa îl numeşte „monstru“ în repetate rânduri pe Depp şi susţine chiar că acesta a ameninţat că o omoară. „Soţul meu devenea o persoană complet diferită când abuza de droguri şi alcool, delira şi era violent. De multe ori, când consuma narcotice, dar şi medicamente pe bază de prescripţie, am fost nevoită să apelez la ajutorul medicilor. De fiecare dată când consuma, mă temeam pentru viaţa amândurora“, susţine Heard.

Unul dintre primele incidente a avut loc într-un avion, când Johnny Depp a făcut o criză de gelozie, enervat de o scenă romantică pe care Amber Heard o filmase cu James Franco. Actorul a început să o jignească, să o împingă şi să arunce cu diverse obiecte în ea, după cum aceasta povesteşte. 

Ea mai susţine că, în decembrie 2015, la mai puţin de un an de la căsătorie, Depp a avut trei zile în care nu a dormit deloc, a consumat alcool şi droguri în exces, iar toată casa era plină de cioburi de la sticlele de băutură pe care le spărgea. Atunci a avut loc şi ceea ce vedeta numeşte „cel mai îngrozitor moment“ din viaţa ei, întrucât povesteşte că actorul a strâns-o de gât, a tras-o de păr, a pălmuit-o, a târât-o prin cioburi şi i-a strigat: „Te voi omorî, mă auzi?“. Mai mult, actriţa spune că a băgat-o cu capul în frigider şi a lovit-o repetat cu capul de rama patului, a aruncat în ea cu diverse obiecte, acela fiind şi incidentul după care Depp s-a ales cu degetul tăiat, despre care actorul a susţinut că fosta lui soţie este vinovată.  

Amber Heard spune că atunci Johnny Depp a fost spitalizat. În ceea ce priveşte acuzaţiile că şi-ar fi lovit soţul, actriţa mărturiseşte că s-a întâmplat o singură dată, în 2015, când starul a avut o criză şi era pe cale să o atace pe sora ei, moment în care Heard l-a plesnit peste faţă, spune ea, în încercarea de a-i distrage atenţia şi de a-şi proteja sora.

Divorţul actorilor Johnny Depp şi Amber Heard a fost finalizat în ianuarie 2017, după mai multe luni în care ea l-a acuzat de violenţă domestică, iar starul a acuzat-o de şantaj financiar

Amintim că, la sfârşitul lunii mai 2016, 

Amber Heard a depus actele de divorţ

, invocând diferenţe ireconciliabile. Două zile mai târziu, actriţa a apărut la tribunal cu o vânătaie pe faţă pentru a solicita un ordin de restricţie temporar împotriva starului, pe care l-a şi obţinut, susţinând că acesta a agresat-o fizic şi declarând că nu este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. După un proces intens mediatizat şi mai multe negocieri, cei doi actori au ajuns la o înţelegere: Amber Heard a primit daune de 7 milioane de dolari, sumă pe care a donat-o integral în scopuri caritabile. 

Apropiaţii şi avocaţii lui Johnny Depp au susţinut însă tot timpul că aceste acţiuni ale actriţei sunt maniere meschine de a pune mâna pe averea lui.

image

Una dintre fotografiile prin care Amber Heard a obţinut ordinul de restricţie împotriva lui Johnny Depp FOTO People/Amber Heard 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite