Alexia Eram, fiica Andreei Esca, ştie deja când se va căsători şi va avea copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un vlog recent de pe canalul ei de YouTube, Alexia Eram, în vârstă de 18 ani, a răspuns la o serie de întrebări puse de fan. Subiectul căsătoriei a fost una dintre curiozităţi, iar fiica vedetei Pro TV a surprins cu răspunsul sincer.

Alexia Eram a dezvăluit fanilor, printre altele, ce gânduri de nuntă are, la ce vârstă vrea să se căsătorească, dar şi câţi copii îşi doreşte. 

„Aş vrea să mă căsătoresc pe la 26 de ani, mă rog între 26 şi 28, să fac copii pe la 27-28. Vreau să am doi copii, o fată şi un băiat, sau patru dacă nu ies din prima o fată şi un băiat. Nu ştiu ce nume le voi pune“, a mărturisit fiica Andreei Esca. 

Fiica Andreei Esca (46 de ani) are o relaţie de doi ani cu cântăreţul Mario şi mărturiseşte că iubitul ei este cel care a spus pentru prima dată „Te iubesc!“ în relaţie. 

Despre relaţia cu acesta, tânăra a mai povestit: „M-am cunoscut cu Mario la lansarea unei piese a lui Alex Velea, într-un club, când ne-a făcut cunoştinţă Antonia“.  

Alexia a oferit şi sfaturi de slăbit: „Urmez o dietă de la o nutriţionistă. Este un regim super OK, nu ţi-e foame deloc, doar că este foarte strict din punctul de vedere al orelor şi al gramajelor, dar trebuie în acelaşi timp să mergi şi la sală“. 

În sesiunea de întrebări şi răspunsuri, Alexia a mai fost întrebată şi dacă s-a gândit vreodată să nu mai plece în Londra. Pe atunci, declara: „Da, m-am gândit, evident. Nu este uşor pentru mine să plec din România, pentru că aici am stat toată viaţa mea, am toţi prietenii aici, familia, iubitul. Evident că nu este uşor, aşa că m-am gândit de foarte multe ori dacă să mai plec sau nu, dar este viitorul meu“.

   

Alexia este pasionată de dans şi i-ar plăcea să locuiască în Statele Unite, în Los Angeles. Jocurile preferate din copilărie sunt săritul coardei şi şotronul, iar când era mică şi-a dorit să fie medic legist. 

Alexia Eram a absolvit anul acesta Liceul Francez „Anna de Noailles“ din Bucureşti, cu media 9,97, şi în prezent locuieşte în Anglia pentru studii, după ce a decis să urmeze acolo cursurile unei renumite universităţi, University for the Creative Arts. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite