Alexandra Stan, detalii intime despre viaţa ei: Iubesc şi bărbaţii, şi femeile. Dorian Popa m-a înşelat cu o fată cu mulţi bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandra Stan FOTO Facebook/Alexandra Stan
Alexandra Stan FOTO Facebook/Alexandra Stan

Alexandra Stan şi Dorian Popa s-au iubit în adolescenţă, pe vremea când amândoi erau liceeni. Dorian Popa a fost primul bărbat din viaţa amoroasă a cântăreţei, care a dezvăluit însă că relaţia cu acesta i-a lăsat un gust amar, pentru că Dorian a înşelat-o fără scrupule.

Relaţia dintre Alexandra Stan (31 de ani) şi Dorian Popa (32 de ani) s-a înfiripat când aceştia erau la liceu în Constanţa. Alexandra Stan avea atunci 16 ani, iar Dorian 17 ani. Relaţia lor a fost una romantică, se plimbau de mână, iar Dorian Popa a fost primul băiat care a sărutat-o pe Alexandra Stan.

Din păcate, relaţia celor doi s-a sfârşit cât se poate de prost, pentru că Dorian nu i-a fost fidel Alexandrei. “Da! A fost primul meu iubit, dar chiar m-a înşelat. M-a înşelat cu o fată, Corina, de la noi din Constanţa, care avea super mulţi bani. L-am prins cu ea! Chiar a fost pe interes! M-a înşelat, dar el nu mai recunoaşte acum chestia asta”, a dezvăluit artista, în premieră, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Alexandra Stan a atins şi subiecte mai sensibile, nu atât de cunoscute publicului. Întrebată despre orientarea sa sexuală, ea a spus:

„Da, uneori, n-aş putea spune că tot timpul. (n.r. dacă este bisexuală) Eu iubesc şi bărbaţii şi femeile. Vine tot din capacitatea mea mare de a iubi. Eram eu cu un bărbat şi cu o femeie, când era în grup. Nu mai sunt geloasă, cum eram când eram mică. Lucrurile nu sunt forţate, lucrurile se întâmplă. Trebuie să accepţi realitatea. Acum sunt singură. Nu am mai fost singură de mulţi ani. N-am făcut sex de dinainte să plec la Survivor. Dau foaie cu foaie ca la ceapă şi să cunosc esenţa. Vreau să mă cunosc ca femeie şi să mă şi perfecţionez din toate punctele mele de vedere. Nu, nu mai sunt cu Bogdan Drăghici, dar suntem prieteni, nu ne-am certat.”, declară Alexandra Stan.

Află pe Click! ce spune Alexandra Stan despre o eventuală împăcare cu Dorian Popa

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite