Alec Baldwin scapă de acuzația de omor involuntar. Avocații cred că anchetatorii au „îngropat” dovada

0
0
Publicat:

Un judecător din New Mexico și-a menținut decizia de a respinge acuzația de omor involuntar în cazul actorului Alec Baldwin, care a împușcat mortal o femeie pe platoul de filmare, scrie AP News.

Judecătorul respinge acuzația de omor involuntar în cazul lui Alec Baldwin/FOTO: Profimedia
Judecătorul respinge acuzația de omor involuntar în cazul lui Alec Baldwin/FOTO: Profimedia

Judecătoarea Mary Marlowe Sommer declară că procurorii nu au niciun argument care să justifice revenirea la decizia sa. Procurorul Kari Morrissey declară că nu este de acord cu hotărârea, și o va ataca prin apel.

Cazul a fost respins la jumătatea procesului după ce s-a aflat că poliția și procurorii au ascuns probele de apărare.

Procesul lui Baldwin a fost perturbat de dezvăluirile potrivit cărora muniţia a fost adusă la biroul şerifului din comitatul Santa Fe, în martie, de către un alt bărbat care ar putea avea legătură cu uciderea lui Hutchins, scrie Mediafax.

Procurorii sunt de părere că muniția nu are legătură cu cazul, însă avocații declară că anchetatorii au „îngropat” dovada într-un dosar separat şi au depus cu succes o cerere de respingere.

Conform acuzării, gloanțele nu se potrivesc cu cel care a ucis-o pe Hutchins, director de imagine din Ucraina. 

„Este o pistă falsă", a spus procurorul Kari Morrissey. „Acest lucru nu are valoare probantă", a adăugat ea. 

În 2021, pe platourile filmului „Rust”, Alec Baldwin a tras cu o armă de recuzită din platou, împușcând mortal o femeie. Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, era director de imagine. Ea a fost transportată la spital, dar a murit din cauza rănilor. 

Un purtător de cuvânt al lui Baldwin spunea că s-a produs un accident pe platourile filmare, când un pistol cu gloanțe oarbe s-a declanșat din greșeală.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite