Adrian Nicolae şi Micutzu, distracţie la grătar în faţa căminului de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Nicolae şi Micutzu prezintă, de luni până vineri, de la ora 07:00, matinalul „Neam trezit“ FOTO Prima TV
Adrian Nicolae şi Micutzu prezintă, de luni până vineri, de la ora 07:00, matinalul „Neam trezit“ FOTO Prima TV

Adrian Nicolae şi Micutzu, gazdele matinalului „Neam trezit“ de la Prima TV, au o mulţime de amintiri legate de sărbătoare de 1 Mai. Petrecerile spontane din timpul facultăţii şi finalurile pline de peripeţii reprezintă întâmplări absolut fabuloase.

„Îmi aduc aminte că în în anul II de facultate am făcut un grătar spontan. Eram cu Micutzu şi cu încă un coleg în camera de cămin şi ne gândeam să-l facem chiar în faţa clădirii. Aşa am reuşit să strângem zeci de oameni la acest grătar spontan“, rememorează Adrian Nicolae. Dar o petrecere spontană trebuie să aibă urmări la fel de neaşteptate. „O doamnă care locuia în blocul de vizavi nu a gustat deloc modul nostru de a ne distra şi a hotărât să ia măsuri. N-a vrut să ne spună verbal că o deranjam, ci a aruncat cu un borcan de la etajul şapte. Din fericire pentru noi, borcanul a ajuns în parbrizul unei maşini noi, proprietarul maşinii a chemat poliţia şi restul e poveste“, mai spune el.

Pe Adrian Nicolae şi pe Micutzu îi puteţi vedea alături de Laura Belecciu, de luni până vineri, de la ora 07:00, la Prima TV, în cadrul matinalului „Neam trezit“.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri