„Adevărul TV“, ediţia de Crăciun, apare joi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu povestesc cum vor petrece Sărbătorile
Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu povestesc cum vor petrece Sărbătorile

Nu rataţi joi, în „Adevărul TV“, ghidul complet cu cele mai multe recomandări, un interviu pe larg cu Alina Puşcaş şi Gabriel Duţu, protagoniştii serialului „Narcisa sălbatică“, difuzat de postul Antena 1. În ciuda faptului că acest proiect le-a acaparat aproape tot timpul, cei doi vorbesc cu entuziasm despre rolurile lor.

„Trăiesc această experienţă din plin, prin muncă. Realmente nu mai există timp pentru altceva în viaţa mea. Au fost câteva proiecte pe partea de modelling şi fashion care mi-au fost propuse, dar pe care nici să mă dau de trei ori peste cap nu aş fi avut cum să le duc până la capăt", a declarat Alina pentru „Adevărul TV".

Vedeta spune că a „fuzionat" atât de bine cu personajul său, Narcisa, încât a ajuns să-i preia gesturile, atitudinile şi în viaţa privată. De exemplu, „să mănânc cu mâna, deşi mă aflu într-un res­taurant". „Au fost câteva momente de felul acesta...", a mărturisit actriţa.

De la cei doi actori am aflat că Magda Catone este poreclită pe platourile de filmare „Mazda Mascaltzone" şi că sezonul doi al serialului „Narcisa sălbatică" va fi şi mai intens din punct de vedere al relaţiei protagoniştilor.

Aflaţi mai multe despre culisele producţiei, precum şi când va începe sezonul doi al serialului „Narcisa sălbatică", din „Adevărul TV", care apare pe piaţă mâine, cu o zi mai devreme!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite