Adevărul Live: Chef Florin Dumitrescu dezvăluie secrete din bucătărie şi cum îşi reinventează cea mai cunoscută reţetă

0
0
Chef Florin Dumitrescu Foto Eduard Enea
Chef Florin Dumitrescu Foto Eduard Enea

Chef Florin Dumitrescu a fost prezent în studioul Adevărul Live pentru a povesti cum a descoperit reţeta celebrei plăcinte de berbecuţ, dar şi de ce a renunţat la şcoală pentru bucătărie, cum a ajuns în faţa camerelor de filmat şi care au fost cele mai aspre critici primite de-a lungul timpului.

Cel mai rock star dintre chefi are reţeta ideală pentru un concert culinar: pasionat de muzica rock, dar şi un gurmand desăvârşit, chef Florin Dumitrescu, unul dintre membrii juriului „Chefi la cuţite“, lansează un meniu concept de burgeri gourmet.

În meniul semnat de cunoscutul chef se va regăsi faimoasa sa plăcintă de berbecuţ, inspirată de Radu Anton Roman şi care, de data aceasta, este reprodusă într-un burger. „Reţeta de plăcintă de berbecuţ, cu care mi-am suprins de-a lungul anilor prietenii şi cunoscuţii şi care a devenit un soi de signature dish, este acum adusă în formă de burger. Notele subtile de scorţişoară şi nucşoară, îmbrăcate în dulceaţa chiflei şi temperate de brânza cu mucegai, scot la iveală savoarea inconfundabilă a cărnii de berbecuţ“, povesteşte Dumitrescu.

Astăzi, Chef Florin Dumitrescu a fost la Adevărul Live pentru a povesti cum a descoperit reţeta celebrei plăcinte de berbecuţ, dar şi de ce a renunţat la şcoală pentru bucătărie, cum a ajuns în faţa camerelor de filmat şi care au fost cele mai aspre critici primite de-a lungul timpului.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite