Adela Popescu şi Radu Vâlcan au devenit părinţii unui băiat: „Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, care s-au cunoscut în timpul filmărilor
pentru telenovela „Iubire şi onoare“, s-au căsătorit în secret în vara anului 2015 FOTO Facebook
Adela Popescu şi Radu Vâlcan, care s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru telenovela „Iubire şi onoare“, s-au căsătorit în secret în vara anului 2015 FOTO Facebook

Actriţa Adela Popescu (29 de ani) şi prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan (39 de ani) au devenit, sâmbătă, părinţii unui băiat, care a primit nota 10 din partea medicilor, arată News.ro.

Adela Popescu a născut natural în dimineaţa zilei de sâmbătă şi atât ea, cât şi copilul se simt foarte bine, a transmis reprezentantul actriţei.

„Adela a născut în această dimineaţă. Băietelul nostru a primit nota 10 la naştere. Sunt amândoi foarte bine. Emoţiile nu se pot exprima în cuvinte. Suntem foarte fericiţi“, a spus Radu Vâlcan. 

Adela Popescu, născută pe 8 octombrie 1986, este actriţă şi cântăreaţă. A debutat, la vârsta de 18 ani, în serialul de televiziune „Numai iubirea“, căruia i-au urmat, între altele, „Lacrimi de iubire“ (2005) şi „Pariu cu viaţa“ (2011). A înregistrat opt albume de studio,iar recent, vedeta de televiziune şi-a lansat o colecţie-capsulă dedicată femeilor însărcinate, intitulată „Maternity by Adela“.

Adela Popescu şi s-au căsătorit în secret în vara anului 2015, după cinci ani de relaţie. 

Anunţul că cei doi vor fi părinţi a fost dat de actriţă printr-un mesaj pe blogul personal intitulat „Vom fi părinţi! :)“, la sfârşitul lui 2015. La rândul său, Radu Vâlcan a scris, pe blogul său, un mesaj intitulat „Fericire!!!“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite