Actriţa Helena Bonham Carter va juca într-un film despre Elizabeth Taylor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un lungmetraj de televiziune produs de BBC despre o anumită perioadă din viaţa lui Elizabeth Taylor, o va avea în rol principal pe actriţa britanică Helena Bonham Carter.

Site-ul femalefirst.co.uk transmite că directorii de la BBC au decis să producă un lungmetraj de televiziune care să se concentreze pe relaţia dintre Liz Taylor şi Richard Burton, după ce filmul „Liz and Dick”, în care Lindsay Lohan o interpretează pe Taylor a primit foarte multe critici negative.

Actorii Elizabeth Taylor şi Richard Burton au fost căsătoriţi de două ori. Rolul lui Burton va fi jucat de actorul Dominica West.

După ce producţia de televiziune „Liz and Dick”, inspirată din viaţa celebrei actriţe, în care rolul principal a fost jucat de Lindsay Lohan, a fost pur şi simplu desfiinţată de criticii de specialitate, directorii de la BBC au anunţat că vor produce la rândul lor un lungmetraj de televiziune despre Liz Taylor şi relaţia ei cu Richard Burton, actorul cu care actriţa a fost căsătorită de două ori şi care va fi interpretat acum de actorul Dominica West, informează femalefirst.co.uk.

Noua producţie va descrie perioada petrecută la Londra de celebrul cuplu în 1983, cu ocazia unor reprezentanţii a unui de teatru pus în scenă pe West End.

Lungmetrajul de televiziune va avea premiera pe micile ecrane din Marea Britanie în a doua jumătate a acestui an.

Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul „Vis de glorie” (1944), şi a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru „Butterfield 8” (1960) şi „Cui îi e frică de Virginia Woolf?” (1966), în acesta din urmă avându-l partener pe Richard Burton.

Helena Bonham Carter a fost nominalizată la premiile Oscar în 1998, pentru rolul său din „The Wings of Dove” şi în 2011, pentru „Discursul regelui”.

Actriţa britanică s-a remarcat şi în alte filme bine primite de public şi de criticii de specialitate precum „Cameră cu vedere”, „Planeta maimuţelor”, „Fight Club”, „Peştele cel mare”, „Harry Potter şi Ordinul Phoenix”, „Harry Potter şi Prinţul Semipur”, „Harry Potter şi Talismanele Morţii”, „Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street” şi „Alice în Ţara Minunilor”.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite