Actriță din serialul „Fauda”, despre conflictul din Israel: „Unul dintre cele mai oribile masacre care s-au întâmplat” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actrița israeliană Rona-lee Shimon, cunoscută în special pentru rolul interpretat în serialul „Fauda”, a vorbit într-un interviu acordat Digi24 despre conflictul din Israel. Ea susține că, în prezent, toată lumea știe că mișcarea islamistă palestiniană Hamas, aflată la putere în Fâșia Gaza, „este ISIS”.

„Fauda” este un serial israelian extrem de popular, disponibil pe platforma de streaming Netflix, care a avut premiera în anul 2015. Acesta spune „povestea oamenilor prinși de ambele părți ale conflictului Israel-Palestina”, potrivit IMDB. Lior Raz și Avi Issacharoff au realizat serialul, se pare, pe baza propriilor experiențe din cadrul Forțelor de Apărare ale Israelului.

Rona-lee Shimon
Rona-lee Shimon a vorbit despre conflictul din Israel. Foto Shutterstock (Arhivă)

Suntem speriați și cred că ce ne sperie cel mai tare este că se vor pierde și mai multe vieți omenești. Acesta este primul nostru gând, de altfel toate gândurile noastre sunt tot timpul la ostatici. Este un lucru pe care ne concentrăm cu toții și întreaga lume ar trebui să ne ajute să îi aducem pe ostatici înapoi. Este cel mai important lucru pentru noi toți”, a afirmat actrița pentru Digi24

  Rona-lee Shimon a afirmat că recent a avut loc „unul dintre cele mai oribile masacre care s-au întâmplat în istoria poporului meu”: „Mergem la muncă fiind actori și la sfârșitul zilei lăsăm armele deoparte și mergem acasă, dar pentru foarte mulți oameni acum aceasta este realitatea. Acum 8 zile a fost unul dintre cele mai oribile masacre care s-au întâmplat în istoria poporului meu, avem mai mult de 200 de ostatici care sunt torturați. Femei, copii care au fost decapitați și violați. Aceasta este realitatea pentru foarte mulți oameni chiar în timp ce vorbim. Nimic din toate astea nu sunt ca în „Fauda”. Aceasta e viața reală acum”. 

Actrița este convinsă că acest conflict, care a izbucnit sâmbătă 7 octombrie, va dura un timp. 

Cu toții știm că va fi o luptă lungă, dar vom învinge. Cu sprijinul pe care îl primim din întreaga lume pentru că toată lumea s-a trezit și acum toată lumea știe că Hamas este ISIS. Poate că suntem prima lor oprire, dar nu se vor opri doar la noi”, a mai spus ea. 

În aceeași ordine de idei, protagonistul din „Fauda”, Lior Raz, a fost surprins de curând de bombardamentele Hamas în timp ce se afla în orașul Sderot, unde ajuta la evacuarea civililor din calea atacurilor militanților islamiști.

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite