Actorul român Sebastian Stan, nominalizat la Globurile de Aur. Iubita lui e o actriță faimoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

  Actorul de origine română Sebastian Stan, care a jucat în „I, Tonya” şi „Avengers: Endgame”,  a fost nominalizat la Globurile de Aur, la categoria „cel mai bun actor într-o miniserie", pentru rolul din „Pam&Tommy", unde îl interpretează pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.  

Actorul de origine română Sebastian Stan a jucat în „I, Tonya” şi „Avengers: Endgame”
Actorul de origine română Sebastian Stan a jucat în „I, Tonya” şi „Avengers: Endgame”

Miniseria Hulu și Disney+, compusă din opt părți, prezintă povestea de dragoste dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, relație pigmentată de scandalul provocat de înregistrările cu conținut sexual din luna de miere, furate și divulgate publicului în 1995.

În producția „Pam & Tommy”, Sebastian Stan o are ca parteneră pe actrița britanică Lily James, iar scenele erotice dintre cei doi actori constituie unul dintre principalele puncte de atracții ale serialului.

Sebastian Stan, relație cu o actriță britanică 

La câteva zile după ce a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor - Limited Series, Anthology Series or Television Motion Picture” pentru rolul său în filmul „Pam & Tommy” la gala premiilor Globurile de Aur 2023, Sebastian Stan face subiectul unei proaspete idile cu o colegă de breaslă, Annabelle Wallis, o actriță britanică în vârstă de 38 de ani, cunoscută și din serialul Peaky Blinders.

image

Sebastian Stan și Annabelle Wallis, presupusa sa iubită, au confirmat zvonul că au o relație amoroasă, în timp ce se plimbau pe stradă ținându-se de mână în New York, miercuri după-amiază. Cuplul s-a afișat îndrăgostit în timpul unei plimbări romantice alături de câinele actriței, Zeus, potrivit Daily Mail. 

Annabelle Wallis FOTO EPA-EFE
Annabelle Wallis FOTO EPA-EFE

Cei doi au aprins pentru prima dată zvonurile că sunt împreună după ce o fotografie cu ei sărutându-se a fost postată pe rețelele de socializare în luna mai. 

Anterior, Sebastian Stan a avut o legătură romantică cu actrița spaniolă Alejandra Onieva, în vârstă de 29 de ani, dar cuplul nu a mai fost fotografiat împreună din septembrie 2021.

De asemenea, el a mai fost legat de actrița Jennifer Morrison, în vârstă de 43 de ani, precum și de actrița ruso-americană Margarita Levieva, în vârstă de 42 de ani.

Poate cel mai faimos a fost cel cu care s-a întâlnit cu Leighton Meester, 36 de ani, după ce cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al serialului Gossip Girl în 2007.

Cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur va avea loc pe 11 ianuarie, iar gazda evenimentului va fi comediantul Jerrod Carmichael.

Ceremonia va fi din nou televizată, după ce anul trecut câștigătorii au fost anunțați doar online, din cauza unui boicot al industriei de divertisment. Scandalul a pornit după ce presa de peste Ocean i-a acuzat pe organizatorii Globurilor de Aur de corupţie şi lipsa promovării diversității.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite