A murit Mărioara Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mărioara Zăvoranu a murit în această dimineaţă, la Institutul Clinic Fundeni, unde era internată de trei luni, în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal, din cauza mai multor afecţiuni. Mama Oanei Zăvoranu avea 66 de ani.

Mama Oanei Zăvoranu avea insuficienţă renală cronică şi era în programul de hemodializă din vara anului trecut. De asemenea, Mărioara Zăvoranu avea boli cardiace şi hepatice, ea fiind internată în Centrul de Uronefrologie şi Transplant Renal din 20 ianuarie, scrie Mediafax.

Mărioara Zăvoranu se afla în comă de joi seară, 16 aprilie, şi era ţinută în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. După lungi suferinţe, mama Oanei Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, 17 aprilie.

După mai multe ore de comă, timp în care la căpătâiul ei s-au aflat menajerere şi omul ei de încredere, Mărioara a încetat din viaţă în jurul orei 09.30.

Conform realitatea.net, Mărioara Zăvoranu se afla pe patul de spital de trei luni. Femeia nu se putea odihni sau mânca.

Mărioara Zăvoranu a suferit o intervenţie chirurgicală la începutul anului 2015, în urma căreia a rămas cu un singur rinichi. Mai mult, aceasta se lupta cu diabetul şi complicaţiile aduse de această boală. 

Ultimele încercări de împăcare dintre Mărioara şi Oana Zăvoranu au eşuat, scrie „Libertatea“.

În cadrul unei emisiuni difuzate joi seară, pe Kanal D, Oana Zăvoranu şi-a denigrat mama şi a declarat că nu crede că aceasta este cu adevărat în comă: „M-am interesat de ea, aşa cum sunt eu rea. Ce să spun. Sunt udă toată de emoţie. Am demonstrat că totul este un circ. Am găsit-o pensată, aranjată. Deci? Nu e nicio comă. Am vorbit cu o persoană, cu omul ei de bază, care este acasă. Mărioara a facut o mică febră şi este un pic intubata. Coma e comă. Vă spun eu că ea nu moare“.

Deşi vedeta era convinsă că mama sa se simte bine şi că „totul este un circ“, azi dimineaţă, în jurul orei 10.00, când a fost anunţată de decesul mamei sale, Oana Zăvoranu a izbucnit în plâns şi nu a mai vrut să discute cu nimeni.

Mărioara Zăvoranu FOTO Captură Kanald D

image
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite