A murit actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele cu Thalia

0
0
FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Actriţa mexicană Carmen Salinas, cunoscută din telenovelele „María la del Barrio" ("Sărmana Maria") şi „Maria Mercedes", a murit la vârsta de 82 de ani după mai multe săptămâni de spitalizare, în urma unui accident vascular cerebral, a informat joi familia sa într-un comunicat, informează EFE, citată de Agerpres.

„Cu durere profundă, vă informăm că actriţa Carmen Salinas s-a stins din viaţă pe 9 decembrie 2021", au transmis rudele celebrei actriţe mexicane într-un comunicat publicat pe reţelele de socializare. 

„Apreciem toate mesajele de sprijin şi gesturile de respect faţă de familia noastră. La fel şi gesturile de afecţiune şi rugăciunile pe care le-au oferit iubitei noastre Carmelita Salinas", mai precizează apropiaţii actriţei. 

Pe 11 noiembrie, nepotul actriţei, Gustavo Briones, a dat vestea că ea a fost internată în stare gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral, în urma căruia a intrat în comă.

Înainte de internare, Carmen Salinas continua să fie foarte activă profesional şi făcea parte din distribuţia telenovelei „Mi fortuna es amarte", de Nicandro Díaz, iar vestea internării sale în stare gravă a fost un adevărat şoc pentru mexicani.

Carmen Salinas Lozano, născută pe 5 octombrie 1939 la Torreon, în statul mexican Coahuila, a fost una dintre actriţele de televiziune cele mai iubite, iar cariera sa artistică se întinde pe mai mult de jumătate de secol.

A debutat în televiziune cu telenovela „La vecindad" (1964), dar a jucat şi în filme pentru marele ecran, precum „La vida inútil de Pito Pérez" (1970). Pe lângă o carieră în industria cinematografică strălucită, Carmen Salinas a fost membră a Camerei Deputaţilor din Mexic în perioada 2015 - 2018.

După incursiunea în politică, Carmen Salinas a revenit în universul divertismentului şi a făcut parte din distribuţia unor telenovele recente, precum „Mi marido tiene más familia" (2019). de Juan Osorio, şi „Mi fortuna es amarte" (2021), care continuă să fie difuzată pe canalul Las Estrellas.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri