Zanni, în serialul „Groapa”, de la Pro TV: „Recunosc că am fost entuziasmat”

0
Publicat:

Zanni, concurentul care urmă cu trei ani câștiga cel mai dur reality show, „Survivor România”, joacă în serialul „Groapa” de la PRO TV. „A fost prima dată când am filmat pentru un serial”, a recunoscut el, exclusiv pentru Libertatea.

Serialul axat pe povestea familiei Vlahu, cea care domină de ani buni orașul Giurgiu și care se confruntă cu probleme serioase după apariția unui nou mafiot în zonă, Franco, a cărui legătură cu Groapa pare că începe în urmă cu mult timp, are noi surprize.

Apariția în serial a fostului Survivor România, care în urmă cu trei ani a câștiga celebrul reality show,  îi uimește pe mulți, însă pentru fostul concurent care a demonstrat că se poate descurca în condiții extreme, a picat perfect.

„Am mai cochetat cu această zonă a televiziunii, așa că știam la ce să mă aștept”, a spus Zanni, potrivit Libertatea.

În „Groapa”, Zanni este unul dintre cei care fac parte din echipa lui Franco, cel care a crezut că a câștigat puterea, dar care a înțeles că i se pregătesc mari surprize.

„Trebuie să recunosc că am fost entuziasmat, pe alocuri. Oamenii mă cunosc, știu că eu am felul meu de a fi, un haz și o șmecherie aparte, care mă ajută să mă înțeleg bine cu toată lumea, și așa a fost și cu echipa de producție”, a mai mărturisit Zanni.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite