X Factor a adus o nouă seară tensionată de dueluri între concurenţi. Care au fost interpretările emoţionante VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
X Factor, FOTO Arhivă
X Factor, FOTO Arhivă

Joi, 10 decembrie, a avut loc o nouă etapă a emisiunii X Factor, ceea ce înseamnă că suntem cu un pas mai aproape de afla cine se va duela pentru premiul cel mare. Juraţii au avut de făcut alegeri dificile, iar concurenţii celor patru grupe s-au luptat pentru a demonstra că merită un loc în semifinala competiţiei.

Concurenţii de la X Factor şi-au încălzit vocile şi au păşit încrezători pe scenă pentru a cânta şi a convinge juraţii că merită să urce pe scenă în semifinala competiţiei. Fiecare dintre antrenor a avut emoţii atunci când elevii lui au urcat pe scenă, iar deciziile luate de ei nu au fost deloc simple, scrie Click.ro

Florin Ristei a ajuns în etapa Duelurilor cu Tiny Tigers, Diana şi Ioana Conta şi Super 4, dar a avut de făcut o alegere dificilă. Tiny Tigers este un proiect care îl face pe mentorul Ristei să fie mândru de alegerile făcute atunci când a conceput această trupă, crede în cele 4 fete şi spune despre ele că formaţia lor poate avea succes şi în afara X Factor, iar cu acest lucru este de acord şi Ştefan Bănică. Deşi gemenele Conta l-au impresionat profund în Bootcamp, de această dată nu au reuşit să facă acelaşi lucru pentru că s-ai lăsat copleşite de emoţii, iar acest lucru a fost evident atunci când au cântat. 

Ştefan Bănică a intrat în etapa duelurilor cu Andrada Precup, Ioana Ardelean şi Alexandra Serenada Sîrghi. Juratul le-a felicitat pe toate trei înainte de a lua decizia finală. Ştefan le-a spus că ele reprezintă evouţia şi fiecare dintre ele a ştiut cum să-şi valorifice atuurile în etapa Duelurilor.

Citeşte mai multe despre ceilalţi semifinalişti pe Click.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite