„Vocea României“, cea mai grea decizie pentru Irina Rimes. „A fost momentul în care m-am simțit cel mai prost în concursul acesta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, iar antrenorii și-au ales echipele finale. O regulă nouă a schimbat complet soarta unor concurenți.

Irina Rimes, alături de Pavel Bartoș și Cătălina Hrișcă (stânga) la „Vocea României“
Irina Rimes, alături de Pavel Bartoș și Cătălina Hrișcă (stânga) la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans și-au completat echipele în ediția de aseară a show-ului de la Pro TV.

Însă, pentru prima dată la „Vocea României“, s-a mai făcut o selecție. „În acest sezon, antrenorii au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. S-au auzit pe scenă voci excelente și scaunele s-au întors de foarte multe ori, însă regulamentul show-ului spune că în etapa următoare - battle-urile, care vor începe săptămâna viitoare, fiecare echipă va număra doar 14 concurenți“, a explicat Pavel Bartoș.

Astfel, antrenorii care au avut mai mult de 14 artiști în echipă, au fost nevoiți să facă eliminări. Tudor Chirilă a fost cel mai puțin afectat, asta pentru că a avut doar o concurentă în plus, Clarissa Vichi, care, de altfel, s-a retras din concurs, astfel că decizia de a elimina pe cineva nu i-a aparținut cântărețului.

„Vocea României“: câți concurenți au fost eliminați 

Însă Irina Rimes a făcut patru eliminări, iar de una dintre concurente, Cătălina Hrișcă, s-a despărțit extrem de greu. „Cătălina, îmi pare rău, dar concursul pentru tine se termină aici, anul acesta“, a spus ea.

Pentru Cătălina Hrișcă a fost cu-atât mai dificil, întrucât era pentru a doua oară la „Vocea României“. Cătălina Hrișcă a mai participat în urmă cu șase ani, atunci când a făcut parte din echipa lui Smiley. La vremea respectivă, ea a părăsit concursul în etapa duelurilor, dar acest lucru a ambiționat-o și mai tare, așa că a venit din nou pentru a-și demonstra talentul. La această ediție, însă, a fost eliminată înainte de dueluri.

Am avut atâtea emoții... A fost momentul în care m-am simțit cel mai prost, în concursul acesta. Am avut un nod în gât și o piatră în stomac“, a mai spus Irina Rimes despre eliminarea Cătălinei.

Nici Smiley și Theo Rose nu au avut de luat o decizie ușoară la „Vocea României“. Antrenorii au evaluat vocile tuturor și a  renunțat la patru concurenți, iar Denis The Motans a eliminat doi concurenți.

Pro TV a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20.28 – 22.59, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 8,4 puncte de rating și 25,8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 4,6 puncte de rating și 14,1% share.

Peste 1,3 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, la 20.59, peste 1,6 milioane de români se uitau la „Vocea României“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite