„Vocea României“: apar reguli noi în ultima ediție a audițiilor pe nevăzute

0
Publicat:

Bătălia celor mai bune voci continuă la Pro TV, iar Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans își definitivează echipele alături de care vor merge mai departe.

Antrenorii de la „Vocea României“
Antrenorii de la „Vocea României“ își definitivează echipele FOTO Pro TV

Ultima șansă a concurenților să ajungă într-una dintre echipele de la „Vocea României“ este în seara aceasta, de la 20.30. Etapa audițiilor se încheie astăzi, iar antrenorii își vor completa echipele pentru etapa următoare, cea a confruntărilor. Însă, pentru prima dată în show-ul de la Pro TV, se va mai face o selecție. Această nouă regulă poate schimba total lucrurile.

În acest sezon, antrenorii au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. S-au auzit pe scenă voci excelente și scaunele s-au întors de foarte multe ori, însă regulamentul show-ului spune că în etapa următoare - battle-urile, care vor începe săptămâna viitoare, fiecare echipă va număra doar 14 concurenți“, a explicat Pavel Bartoș.

„Vocea României“: cine ia decizia finală

Irina Rimes a fost încântată de această nouă pentru că a putut să ofere o șansă tuturor concurenților care, din punctul ei de vedere, au avut audiții extraordinare: „Mie îmi place regula asta pentru că sunt oameni care au convins în audiții și, ce să vezi? La următoarea ediție vin alții și mai buni și ar fi fost păcat să nu-i iei doar pentru că ai echipa plină, nu?“, spune ea.

Fiecare antrenor a avut ocazia să apese butonul și să întoarcă scaunul de câte ori a simțit că trebuie să facă asta. Tudor Chirilă, însă, nu s-a abătut foarte tare de la sezoanele trecut și a luat în plus doar un singur concurent.

Mi se pare și mai nasol când ești doar cu un om în plus, parcă e și mai mare presiunea... Vestea bună este că acel concurent care ar trebui să plece nu este decis de mine. Nu eu decid cine pleacă în seara asta“, a spus artistul. Ce se va întâmpla cu echipa lui Tudor și cine va lua această decizie în locul lui, telespectatorii pot afla această seară, la ultima ediție a audițiilor pe nevăzute din sezonul 10 „Vocea României“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite