Vladmir Drăghia, şerif de România: actorul a fost desemnat câştigătorul primului sezon FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vladimir Drăghia a câştigat titlul „Şerif de România“, dar şi marele premiu în bani FOTO Mihai Stetcu/Antena 1
Vladimir Drăghia a câştigat titlul „Şerif de România“, dar şi marele premiu în bani FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

Actorul Vladimir Drăghia (29 de ani) a fost desemnat câştigătorul primului sezon al show-ului de aventură „Şerifi de România“, difuzat de Antena 1, pe lângă râvnitul titlu, câştigând şi marele premiu în valoare de 10.000 de euro.

După 40 de zile de provocări, de misiuni solicitante, de aventuri care s-au desfăşurat fie la mare, fie la munte, fie în Deltă sau în cetăţi părăsite, după nopţi dormite sub cerul liber, în condiţii dificile, după teste supreme de rezistenţă psihică şi fizică, Vladimir Drăghia a reuşit să iasă învingător şi să cucerească titlul de Şerif de România. 

Finala Şerifi de România: Vladimir Drăghia, o victorie cât o răzbunare

Proba finală s-a dat între Vladimir Drăghia şi fotbalistul Giani Kiriţă, care a pierdut cursa către cheia salvatoare şi s-a clasat astfel pe locul al doilea. „Avem un câştigător“, a strigat Dan Negru, în aplauzele tuturor celorlalţi concurenţi veniţi să urmărească cu sufletul la gură proba finală.

finala serifi de romania
finala serifi de romania

Vladimir Drăghia a câştigat 10.000 de euro FOTO Mihai Stetcu/Antena 1

„Per total, aceasta este una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa mea. Mi-au plăcut deplasările, spiritul de echipă pe care am reuşit să îl creez împreună cu cei trei, patru prieteni pe care i-am câştigat la emisiunea aceasta. Focul de pe plajă, poveştile din jurul lui, mâncarea pe care am reuşit să o facem acolo, victoriile, pluta din Delta Dunării, oile pe care le-am maltratat, absolut tot mi-a plăcut. Cu excepţia incidentului pe care l-am avut cu Giani, a fost totul superb“, a mărturisit Vadimir la scurt timp după încheierea finalei. Mai mult decât atât, acesta a adăugat că simte că prin victoria sa şi-a „răzbunat“ doi prieteni pe care şi i-a făcut în concurs, pe Paula Chirilă şi CRBL, despre care crede că meritau să fie în finală.  

finala serifi de romania
finala serifi de romania

Vladimir Drăghia, fericit că a cucerit trofeul „Şerifi de România“ FOTO Mihai Stetcu/Antena 1 

   

Finala Şerifi de România. Giani Kiriţă, pe locul doi: „Pentru mine nu contează banii“

Clasat pe locul al doilea, Giani Kiriţă a fost îmbrăţişat de copii lui, pentru care el rămâne un campion. „Uite asta e echipa mea frumoasă“, a spus Giani emoţionat, strângându-şi băiatul şi fiica la piept. „Tati vă iubeşte şi vă mulţumeşte din suflet că aţi venit. Ce am aici lângă mine e cel mai mare câştig al vieţii mele. Faptul că din acest concurs ies cu coloana dreaptă, cu capul sus e cel mai important. Pentru mine nu contează premiul în bani, contează să ieşi frumos şi cu capul sus din concurs“, a mai spus acesta. 

finala serifi de romania
finala serifi de romania

Giani Kitiţă s-a clasat pe locul secund în finala „Şerifi de România“ FOTO Mihai Stetcu/Antena 1 

Finala Şerifi de România: Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă, rivali până în ultima clipă

De-a lungul a 12 ediţii, „Şerifi de România“ a testat caractere, a scos la iveală strategii de supravieţuire, a legat prietenii care continuă şi azi, dar a creat şi animozităţi. Conflictul dintre ultimii doi finalişti, Giani şi Vladimir, a mocnit de-a lungul multor probe şi nu de puţine ori cei doi s-au ciocnit puternic. 

În ultima ediţie, cei patru finalişti, Denisa şi Raluca, din trupa Bambi, Giani Kiriţă şi Vladimir Drăghia au avut surpriza să se întâlnească într-un fort părăsit cu foştii colegi de concurs, care s-au întors în show de data aceasta în ipostaza de victime. Cei patru au avut de îndeplinit o misiune grea: să îi salveze pe foştii colegi. Rona Hartner a fost înlănţuită, Andrei Duban a fost spânzurat la propriu, iar Andreea Tonciu prizonieră într-o cadă cu apă. Împărţiţi în două echipe, Denisa cu Raluca şi Giani cu Vladimir, finaliştii s-au mişcat cât de repede au putut, iar la final băieţii au câştigat. Astfel au ajuns faţă în faţă Vladimir şi Giani la ultima confruntare, proba decisivă în urma căreia Drăghia a ieşit câştigător.  

image

Vladimir Drăghia şi Giani Kiriţă şi-au dat mâna la sfârşitul competiţiei FOTO Mihai Stetcu/Antena 1 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite