Virgil Ianţu pleacă de la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatorul TV Virgil Ianţu a decis să întrerupă colaborarea cu postul Kanal D, unde prezenta emisiunea de cultură generală „Vrei să fii milionar?“.

Ianţu a anunţat pe pagina sa de Facebook că nu va mai continua să prezinte emisiunea „Vrei să fii milionar?“, deoarece nu este de acord cu modificările pe care le-au făcut reprezentanţii postului Kanal D în cadrul acestui show. Totodată, prezentatorul susţine că postul nu a respectat termenii contractuali, durata şi numărul ediţiilor fiind reduse la jumătate, faţă de ceea ce se negociase iniţial.

„Am aşteptat începutul de an pentru a le răspunde celor care m-au întrebat în repetate rânduri despre ce se întâmplă şi ce se va întâmpla cu «Vrei să fii milionar?». După cum aţi observat, în anul care a trecut, organizatorii au făcut multe modificări cu care nici voi, dar nici eu nu am fost de acord, începând de la numărul de episoade şi până la conţinutul şi durata acestora. Numărul de episoade a scăzut de la trei pe săptămână la doar unul, ora difuzării a fost schimbată, ca mai apoi şi durata unui episod să fie înjumătăţită“, a scris realizatorul pe contul lui de Facebook.

„A fost o politică pe care nu am înţeles-o şi care a privat şi publicul câştigat de Kanal D datorită acestei emisiuni de motivul pentru care se îndreptase spre acest post. Mai pot adăuga şi faptul că pe pagina de Facebook a concursului «Vrei să fii milionar?» au apărut şi continuă să apară postări deloc potrivite cu scopul pe care îl avea această pagină, iar oamenii mă asociază direct pe mine cu postările sau premiile respective, nu pe cei care le fac de fapt. «Vrei să fii milionar?» a avut un aport enorm la câştigarea de către Kanal D a locului 3 în audienţă, după cum au declarat reprezentanţii postului la momentul respectiv. Dar, odată ce lucrurile au ajuns acolo, respectul şi interesul postului pentru publicul câştigat s-au schimbat. În urma acestor probleme şi a nerespectării termenilor contractuali, am decis să nu prelungesc colaborarea propusă la începutul ultimului sezon de către postul Kanal D“, a adăugat Ianţu pe pagina sa de Facebook.

„Contractul de colaborare dintre Dogan Media International - Kanal D şi domnul Virgil Gătăianţu a încetat la 31 decembrie 2012, prin expirarea perioadei de valabilitate. Deoarece nu a dorit continuarea colaborării, Kanal D nici nu şi-a manifestat intenţia de prelungire a acestui contract. Managementul Kanal D nu a luat încă decizia dacă va prelungi licenţa pentru emisiunea «Vrei să fii milionar?« în acest an“, a declarat Maria Popescu, PR & Communication Manager Kanal D.

Virgil Ianţu a povestit pe larg despre motivele care l-au făcut să ia această decizie într-un interviu ce va putea fi citit joi în ziarul „Adevărul“. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite