Virgil Ianţu a dus „Câştigă România!“ în oraşul natal: un sirian a impresionat la preselecţii, răspunzând corect la toate întrebările despre ţara noastră

0
0
Virgil Ianţu a pornit cu caravana „Câştigă România!“ prin ţară pentru a descoperi noi concurenţi imbatabili la cultură generală FOTO TVR 2
Virgil Ianţu a pornit cu caravana „Câştigă România!“ prin ţară pentru a descoperi noi concurenţi imbatabili la cultură generală FOTO TVR 2

Caravana emisiunii „Câştigă România!“, de la TVR 2, a poposit ieri la Timişoara, unde numeroşi bănăţeni s-au grăbit să-l întâmpine pe Virgil Ianţu, ajuns pentru o zi în oraşul natal. Pentru prima dată, un străin s-a înscris la un concurs de cultură generală cu întrebări despre România. Următoarea oprire a caravanei este Cluj-Napoca.

Iulius Mall, locul de întâlnire, a devenit neîncăpător când Andrei Borosovici, de la TVR Timişoara, l-a prezentat pe Virgil Ianţu. Cei doi au au intrat într-un dialog relaxat cu spectatorii, au spus glume, iar Virgil Ianţu a răspuns tuturor întrebărilor puse de fani.

A urmat apoi concursul ad-hoc de cultură generală, cu întrebări legate de zona Banatului. Printre cei zece norocoşi selectaţi prin tragere la sorţi s-a numărat şi un sirian, stabilit de 26 de ani în România. Bărbatul a reuşit repede să îi convingă pe cei prezenţi că este un banăţean veritabil şi a ştiut răspunsul corect la aproape toate întrebările. La final, toţi s-au bucurat de premii atractive, câte un album de călătorii de la Editura Litera, înmânate de îndrăgitul prezentator al emisiunii „Câştigă România!“.

image

Preselecţiile „Câştigă România!“ de la Timişoara FOTO TVR 2

Iubitorii concursurilor de cultură generală ai oraşului de pe Bega s-au înscris la preselecţiile pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii-concurs de pe TVR 2. Unii s-au dovedit a fi mai vechi cunoştinţe, aspiranţi din primul sezon dornici acum să valorifice o nouă şansă. Alţii au mărturisit că au cerut din timp o zi de concediu pentru a nu rata întâlnirea cu Virgil Ianţu, iar o tânără ce venise să-şi susţină sora a găsit curajul să se înscrie la preselecţiile „Câştigă România!“, emisiunea sa favorită din care nu a ratat nicio ediţie.

image
image

FOTO TVR 2

După Craiova şi Timişoara, cravana „Câştigă România!“ îşi continuă drumul către Cluj-Napoca, iar joi, 31.08.2017, de la ora 17.00, Virgil Ianţu îşi aşteaptă toţi prietenii la Platinia Shopping Center. 

Următoarele opriri vor fi la Târgu Mureş (1 septembrie, Promenada Mall) şi Iaşi (3 septembrie, Pallas Mall).

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri