VIDEO Povestea emoţionantă a unei concurente „X Factor“, care a venit din SUA să-şi cunoască mama naturală: „Am aflat cine e în urmă cu doi ani“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julia Alexia, pe scena „X Factor“ FOTO Antena 1
Julia Alexia, pe scena „X Factor“ FOTO Antena 1

Concurenta „X Factor“ Julia Alexis, în vârstă de 27 de ani, are o poveste de viaţă emoţionantă. A fost născută în Bucureşti, dar locuieşte în Tennesse, SUA, şi nu îşi cunoaşte mama biologică.

Julia Alexis a cântat la „X Factor“ o piesă compoziţie proprie şi şi-a prezentat povestea copleşitoare de viaţă. Este pentru prima dată când se întoarce în România, după ce a fost adoptată la câteva luni, şi nu vorbeşte româneşte. 

Tânăra vine din Nashville, Tennesse, unde locuieşte cu familia ei adoptivă. Ea a mărturisit că revenirea în România are un dublu motiv, mai exact participarea la „X Factor“, dar şi dorinţa de a o cunoaşte pe mama ei naturală. 

„Mă voi întâlni cu mama biologică peste două zile. E o poveste cam lungă. Am crezut că am o soră care a fost adoptată în America, aşa că am făcut un anunţ pe Facebook, în care scria că îmi caut sora. Şi, în urmă cu doi ani, am aflat cine este mama mea naturală. De fapt, am aflat că nu am o soră, dar am un frate care este mai mic cu doi ani decât mine. Şi mă voi întâlni şi cu el“, mărturiseşte tânăra pe scena „X Factor“. 

„Îi simt plini de iubire, deşi nu vorbim aceeaşi limbă. Ştiu că mama mea avea numai 16 ani atunci când m-a născut, nu avea bani şi cred că a fost fericită când a aflat că sunt OK şi am fost bine îngrijită“, a mai povestit Julia. 

   

Julia s-a născut în Bucureşti şi a fost adoptată când era bebeluş de o familie din America. Concurenta a povestit că mama ei adoptivă a venit în România după ce a văzut un reportaj despre orfelinatele din ţara noastră: „Acel reportaj a făcut-o să îţi dorească să vină aici şi să caute copii“.

Julia Alexis cântă la pian de la vârsta de patru ani şi a ales să interpreteze în cadrul show-ului de la Antena 1 o piesă scrisă de ea, despre adopţie: „Când am scris cântecul ăsta nu mi-am imaginat că-l voi cânta chiar în România. S-au întâmplat foarte multe lucruri de când l-am scris şi acum simt că are chiar mai mult sens“. 

„Oare eu semăn cu tine vreun pic?“, „Îi mulţumesc lui Dumnezeu, în fiecare noapte, pentru că mi-a trimis acei îngeri sub forma a două persoane“, „întotdeauna mă voi întreba despre rudele de sânge“, „Oare vocea ta seamană vreun pic cu a mea?“, „Şi cum trăieşti tu?“, sunt câteva din versurile piesei cântate cu referire la familia adoptivă şi cea naturală, în timp ce mama ei adoptivă reuşea cu greu să îşi stăpânească lacrimile. 

Concurenta a venit la „X Factor“ însoţită de mama ei adoptivă. Julia Alexis a trecut mai departe cu trei de „Da“, iar membrii juriului au fost impresionaţi de povestea copleşitoare a concurentei. 

mama julia alexia x factor foto captura foto antena 1

Mama adoptivă a concurentei Julia Alexia FOTO Captură foto/Antena 1

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite