Vedetele de la „Splash!“ au intrat la apă în faţa lui Bruce Willis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bruce Willis şi Sigourney Weaver, într-o scenă din filmul „Lumina
rece a dimineţii“ FOTO outnow.ch
Bruce Willis şi Sigourney Weaver, într-o scenă din filmul „Lumina rece a dimineţii“ FOTO outnow.ch

Vedetele din prima ediţie a noului sezon „Splash!“, difuzat la Antena 1, au pierdut vineri seara lupta pentru audienţă în prime-time. Cine le-a învins? Bruce Willis, protagonistul filmului „Lumina rece a dimineţii“, transmis de postul rival Pro TV.

În intervalul orar în care s-a suprapus cu emisiunea „Splash! Vedete la apă“, 20.30-22.30, pelicula „Lumina rece a dimineţii“ (2012) a situat postul Pro TV pe primul loc în preferinţele telespectatorilor, pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

Pro TV s-a împus la nivelul întregii ţări, cu 7,8 puncte de rating (1,43 milioane de telespectatori ) şi o cotă de piaţă de 17,4%, în timp ce Antena 1 a obţinut 5,9 puncte de rating (1,08 milioane de telespectatori) şi 13,2 share. Kanal D s-a situat tot pe al treilea loc şi a obţinut 3,1 puncte de rating (572.000 de telespectatori), cu o cotă de piaţă de 7 % .

Pe targetul urban, postul din Pache Protopopescu a fost lider de audienţă cu un rating mediu de 7,9 puncte (800.000 de telespectatori) şi o cotă de piaţă de 17,8%, în timp ce Antena 1 s-a situat pe locul doi cu 6,6 puncte rating (671.000 de telespectatori) şi 14,8% share. Pe acelaşi segment, al treilea loc a fost ocupat de Kanal D, care a înregistrat 2,9 puncte rating (274.000 de telespectatori) şi 6,6% share.

„Lumina rece a dimineţii“ este un film de acţiune cu Bruce Willis, Sigourney Weaver şi Henry Cavill în rolurile principale.

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă“ a debutat vineri seara la Antena 1. Concurenşii din prima ediţie au fost Vladimir Drăghia, Daniela Crudu, Matteo, Silvia Pop, Simona Sensual, Mircea N.Stoian, Ionuţ „Pitbull“ Atodiresei şi Natalia Duminică.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite