Valentin Stan, „omul cu laptopul“, revine pe micile ecrane cu o emisiune la Neptun TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Stan a rămas cunoscut după
ce a avut mai multe ieşiri surprinzătoare la emisiunea pe care o
realiza la Antena 3 FOTO Captură
Valentin Stan a rămas cunoscut după ce a avut mai multe ieşiri surprinzătoare la emisiunea pe care o realiza la Antena 3 FOTO Captură

Valentin Stan (56 de ani), „omul cu laptopul“, revine pe micile ecrane cu o emisiune la postul Neptun TV. Denumită „Insuportabil“, emisiunea analizează „nefericirea românilor“.

Valentin Stan, fostă vedetă a postului Antena 3, cunoscut sub numele de „omul cu laptopul“, va avea propria emisiune la Neptun TV, începând din 9 octombrie. Acesta va realiza emisiunea denumită „Insuportabil“ şi va face analiza vieţii pe „planeta nefericirii românilor“, anunţă postul de televiziune. Emisiunea va fi transmisă simultan şi pe www.ntvonline.ro, unde vor fi disponibile toate ediţiile.

„Argumentat, incisiv, pătrunzător, erudit, plin de vervă şi întotdeauna imparabil în verdict - profesorul Valentin Stan va face (începând din 9 octombrie) analiza vieţii pe «planeta nefericirii românilor». În fiecare vineri, de la 21:00, veţi fi martorii unui examen fără blaturi ori şpagă, unde nu ţine cu pile şi indulgenţe. Cine-l pică - oameni politici, situaţii, decizii, declaraţii - rămâne cu eticheta «insuportabil.ro». Adică aşa cum este în realitate. Pentru că... «prietene, aşa nu se mai poate!»“, scrie televiziunea.

Valentin Stan a rămas cunoscut după ce a avut mai multe ieşiri surprinzătoare la emisiunea pe care o realiza la Antena 3, atacându-l chiar şi pe Dan Voiculescu. În emisiunile de la Antena 3 acesta poza în adversarul patronilor televiziunii şi a aliaţilor politici ai acestuia, motiv pentru care managementul televiziunii l-a scos în afara grilei. Mai apoi, Stan a fost invitat în platourile unor emisiuni de la România TV şi B1 TV.

Grila de toamnă a Neptun TV aduce mai multe producţii noi, unele dintre ele transmise din studioul din Bucureşti. În curând, postul de televiziune va lansa şi emisiunea „Să facem show“, un program de divertisment realizat de actriţa Mirela Pană.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite