Un talent-show păcătos, la „Cronica Cârcotaşilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Chilian,
alături de echipa „Cronicii Cârcotaşilor“, va lansa
videoclipul piesei „Nevastă-mea“ FOTO Prima TV
Florin Chilian, alături de echipa „Cronicii Cârcotaşilor“, va lansa videoclipul piesei „Nevastă-mea“ FOTO Prima TV

„Cronica Cârcotaşilor“ propune, de la ora 20:30, la Prima TV, o demonstraţie de tinereţe şi talent, dar şi un juriu exigent. Totodată, Florin Chilian îşi lansează în premiera noul videoclip intitulat „Nevastă-mea“.

„Românii cu talent,“ revin la „Cronica Cârcotaşilor“, după ce, în urmă cu o săptămână, un membru al juriului s-a tăvălit de plăcere după un număr de dans. În acest episod, totul se mizează pe o singură carte. Demonstraţia, făcută cu dibăcie, va fi discutată, şi de această dată, de comentatori autorizaţi, cunoscători al talentului pur dar mai ales tânăr.

Celebrul truc „ghiceşte cartea de joc“ va fi prezentat într-o nouă formă, foarte spectaculoasă. Suspansul va fi cu atât mai mare cu cât, în numărul realizat, cărţile nu se dau pe faţă, ci se pun pe piept. Atenţia mărită, ochii la joc, o nouă ediţie a „Cronicii Cârcotaşilor“ se difuzează, de la 20:30, la Prima TV.

Cârcotaşii au talent: cărţile nu se dau pe faţă, se pun în piept

În aceeaşi ediţie a „Cronicii Cârcotaşilor“ are loc premiera videoclipulului „Nevastă-mea“, al lui Florin Chilian, din a cărui distribuiţie fac parte Bebeluşele Cristina şi Roxana, dar şi Ioana Petric şi Cristian Hrubaru, prezentatorii show-ului.

Florin Chilian lansează piesa „Nevastă-mea“ la „Cronica Cârcotaşilor“

Şi serialul „Năşicu’“ are o distribuiţie de zile mari, rolul principal fiind interpretat de Şerban Huidu. În episodul din această săptămână, il capo di tutti capi are o agendă încărcată, plină de întâlniri cu bărbaţi celebri şi femei cunoscute. Întrevederile de mare importanţă au loc de la ora 20:30, la Prima TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite