Un serial despre Lindsay Lohan va fi lansat pe postul TV al lui Oprah Winfrey

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lindsay Lohan pare să-şi fi revenit după problemele legate de dependenţa de alcool FOTO Reuters
Lindsay Lohan pare să-şi fi revenit după problemele legate de dependenţa de alcool FOTO Reuters

Un serial documentar despre viaţa controversatei actriţe Lindsay Lohan, care a fost externată, în iulie 2013, dintr-un centru de dezintoxicare, va fi difuzat în premieră, din 9 martie, pe postul OWN, deţinut de Oprah Winfrey.

Serialul, intitulat simplu „Lindsay“, conceput ca un reality-show, urmăreşte drumul actriţei către recuperare, după o perioadă îndelungată de criză.

„După ce cariera şi viaţa ei personală au fost marcate de conflicte publice, Lindsay este de o sinceritate surprinzătoare în legătură cu cele întâmplate şi mai hotărâtă ca niciodată să-şi revină“, se arată în comunicatul remis de postul OWN.

Serialul a fost produs după ce Lindsay Lohan a apărut, în august 2013, în emisiunea „Next Chapter“, prezentată de Oprah Winfrey pe postul OWN, unde a discutat despre problemele provocate de dependenţa de droguri şi alcool, precum şi despre perioada petrecută în clinici de reabilitare. După ani de luptă cu dependenţa de droguri, actriţa a dat de înţeles că este pregătită să o apuce pe drumul cel bun.

Lindsay Lohan a fost în ultimii ani mediatizată mai mult din cauza scandalurilor în care a fost implicată, decât pentru reuşitele actoriceşti. Starleta americană şi-a mutat domiciliul la New York din vara anului trecut.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite