Un nou caz de COVID-19 la „Acces Direct“. Filmările au fost oprite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmările pentru „Acces Direct“ au fost oprite după ce a fost confirmat un nou caz de COVID-19 în echipa emisiunii de la Antena 1.

Postul Antena 1 anunţă suspendarea emisiunii „Acces Direct“, pe fondul unei noi infectări cu COVID-19. 

„Aseară, târziu, s-a confirmat un alt caz de COVID-19, în rândul echipei noastre“, au transmis reprezentanţii postului.

Amintim că în urmă cu o săptămână, vedetele emisiunii de la Antena 1, soţii Veronica (Vulpiţa) şi Viorel Stegaru, s-au infectat cu SARS-CoV-2. Cei doi au intrat în izolare, iar emisiunea a continuat, potrivit Pagina de Media. 

Mirela Vaida a anunţat pe post că rezultatul testului său a fost negativ. De altfel, Vaida anunţă că starea sa de sănătate este bună în acest moment.

„Eu mă simt foarte bine, deocamdată, fără vreun simptom specific şi sper să rămân aşa. Pentru siguranţa mea şi a familiei, voi repeta testul PCR în mod periodic. Vă mulţumim pentru înţelegere şi griji şi abia aştept să ne reîntoarcem în direct, zilnic. Sunt alături de colegii mei aflaţi deja în izolare şi mă rog să treacă repede şi bine peste această perioadă“, a spus gazda emisiunii. 

Aceasta a continuat: „S-a luat decizia ca de azi să stăm acasă cu toţii, o perioadă de timp, ţinând legătura cu DSP-ul şi respectând toate prevederile legale.“

Acces Direct, în reluare 

Pe post vor fi difuzate reluări ale emisiunii „Acces Direct“: cele mai bune ediţii din acest an şi ediţiile filmate pentru vacanţa care ar fi urmat în august. 

„Începând de azi şi până la finalul săptămânii, Antena 1 va redifuza cele mai bune ediţii ale acestui sezon, urmând ca de luni, 3 august, să intre pe post ediţiile speciale, fresh, înregistrate în avans de echipă pentru perioada vacanţei de vară”, menţionează reprezentanţii postului TV.  

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite