Ultimul sezon „The Witcher“ cu Henry Cavill are premiera pe 29 iunie. De ce nu mai joacă actorul în serial VIDEO FOTO

0
Publicat:

Al treilea sezon al serialul de succes „The Witcher“ este și ultimul în care are Henry Cavill interpretează personajul Geralt. De ce nu mai face parte din distribuție?

Platforma de streming Netflix a lansat teaserul noului sezon „The Witcher“, care va fi lansat în această vară, în două părți: partea întâi pe 29 iunie, iar partea a doua pe 27 iulie.

Henry Cavill a interpretat personajul Geralt timp de trei sezoane în „The Witcher“
Henry Cavill a interpretat personajul Geralt timp de trei sezoane în „The Witcher“

Acesta este al treilea și ultimul sezon pentru Henry Cavill, care va fi înlocuit de Liam Hemsworth. Din sezonul patru, actorul australian va intra în pielea personajului Geralt, însă mulți dintre fanii producției cred că serialul nu va mai avea același farmec fără Cavill.

Anunțul acestuia că părăsește distribuția serialului a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că britanicul câștiga un milion de dolari pe episod, potrivit The Hollywood Reporter. „Călătoria mea ca Geralt din Rivia a fost plină atât cu monştri cât şi cu aventuri şi, din păcate, voi lăsa jos sabia pentru sezonul 4. Fantasticul Liam Hemsworth va prelua mantia Lupului Alb în locul meu“, a fost anunțul lui Cavill.

Henry Cavill, fan al jocului video „The Witcher“

Inițial, presa americană a scris că starul a încheiat doar o înțelegere pe termen scurt cu Netflix și a considerat că este momentul potrivit să părăsească distribuția serialului după trei sezoane, mai ales că avea alte proiecte în desfășurare și călătorea foarte mult.

Totuși, ar fi existat cel puțin un alt motiv diferit pentru această plecare. Cavill este un mare fan al cărților și al jocurilor video „The Witcher“ și, pe măsură ce serialul se îndepărta de original, acesta a devenit tot mai nemulțumit.

Potrrivit altor ipoteze luate în calcul de presa de peste Ocean, pragonistul serialului nu a plecat de bunăvoie, așa cum s-a spus, ci a fost concediat. Cavill a fost avertizat în mod repetat de echipa de producție și superiorii din platforma de streaming Netflix cu privire la comportamentul său „toxic“. Era extrem de dificil de lucrat cu el, în special pentru femeile din echipă.

La sfârșitul anului trecut, Henry Cavill a postat în social media un mesaj în care anunța întoarcerea în rolul lui Superman. Ulterior, DC Studios au anunțat că actorul va fi înlocuit și din rolul lui Superman.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite